H Kia μπαίνει στα videogames

\”Εκστρατεια\” για να ενισχυσει την εικονα της στις μικροτερες ηλικιακα γενιες δυνητικων αγοραστων των μοντελων της, εχει ξεκινησει η Kia Motors. Η κορεατικη εταιρεια, σε αυτο το πλαισιο, ανακοινωσε την πρωτη της συνεργασια στον τομεα των βιντεοπαιχνιδιων e-sports, αποτελωντας βασικο χορηγο του League of Legends European Championship (LEC). Ως βασικος χορηγος του πρωταθληματος, η Kia ξεκινησε μια νεα ταινια με τιτλο \’Ready to Play\’, η οποια δημιουργηθηκε σε συνεργασια με τους πιο γνωστους σχολιαστες (casters) του LEC. 


Η ταινια της Kia βλεπει τον Trevor \’Quickshot\’ Henry να συγκεντρωνει μια ομαδα σχολιαστων στο τιμονι ενος νεου Kia Stinger, προκαλωντας τους Romain Bigeard, Indiana ‘Froskurinn’ Black, Daniel ‘Drakos’ Drakos, Aaron ‘Medic’ Chamberlain και Andrew ‘Vedius’ Day ενω βρισκονται καθοδον προς το LEC.

Για να προσελκυσει την προσοχη των οπαδων του LEC η Kia θα δημιουργησει ενα νεο περιεχομενο ψηφιακου μαρκετινγκ σε συνεργασια με τους καλυτερους παικτες, τους casters και τα μοντελα της μαρκας. Η Kia θα κατασκευασει επισης ειδικα διαμορφωμενους  χωρους σε εκδηλωσεις οπου θα διεξαγεται το LEC, ενω θα δημιουργησει πρωτοτυπο περιεχομενο με την e-sports ομαδα  ‘Fnatic’, που εχει κερδισει επτα φορες το πρωταθλημα League of Legends με τα μελη της να απολαμβανουν την εμπειρια της οδηγησης των μοντελων της Kia.

\”Η Kia ειναι ηδη γνωστη για τις αθλητικες χορηγιες της και αυτη η συνεργασια αντιπροσωπευει μια ακομη πρωτοτυπη κινηση απο το τμημα μαρκετινγκ της εταιριας μας. Παραλληλα με τις δεσμευσεις μας σε πιο παραδοσιακα αθληματα, αυτη η e-sports χορηγια ερχεται να επιβεβαιωσει πως η Kia υποστηριζει τον τροπο ζωης και το lifestyle της νεας γενιας. Η ταινια μας, με μερικους απο τους πιο γνωστους casters της League of Legends, γιορταζει την εναρξη μιας νεας, συναρπαστικης εποχης για την Kia Motors και τα ηλεκτρονικα αθληματα και ειμαστε ενθουσιασμενοι που αποτελουμε βασικο χορηγο στο Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα League of Legends το 2019 \”, δηλωσε ο Yong Won Cho, CMO στην Kia Motors.

\”Ειμαστε ενθουσιασμενοι που θα συνεργαστουμε με την Kia και που συμμετεχουμε σε μια επιλεκτικη λιστα με εκδηλωσεις και αθλητικα σηματα, καθως μπαινουμε σε μια νεα εποχη για το Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα League of Legends, το οποιο ειναι το κορυφαιο πρωταθλημα ηλεκτρονικων αθληματων στην Ευρωπη. Ανυπομονουμε να συνεργαστουμε με την Kia για να προσφερουμε μια μοναδικη εμπειρια που τα χρηματα δεν μπορουν να αγορασουν για ολους τους παικτες του League of Legends σε ολη την Ευρωπη \”, δηλωσε ο Alban Dechelotte, επικεφαλης χορηγιων και επιχειρηματικης αναπτυξης στο Riot Games EU.

Απο το 2009 το League of Legends ειναι ενα online παιχνιδι αρενας μαχης και το πιο δημοφιλες e-sports παιχνιδι στον κοσμο. Η League of Legends «παρακολουθει» τους «πρωταθλητες» και συνεργαζεται ανα ομαδες καθως συγκρουονται για την επικρατηση στο παιχνιδι. Το LEC αντιπροσωπευει το υψηλοτερο προτυπο της League of Legends στην Ευρωπη με δεκα ομαδες να ανταγωνιζονται στο κορυφαιο πρωταθλημα. Οπως και στα παραδοσιακα αθληματα, το LEC παρακολουθειται online απο εκατομμυρια «φιλαθλους», ακολουθωντας ομαδες και επαγγελματιες e-sports παιχτες καθως και υψηλου επιπεδου σχολιαστες μεσω streaming υπηρεσιων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!