H Kia πάει… Περιστέρι μέσω της FMS

Διευρυνει το δικτυο της η Kia Ελλας ΑΒΕΕ (επισημος και αποκλειστικος εισαγωγεας και διανομεας των αυτοκινητων Kia), επενδυοντας μεσω του Δικτυου Εξουσιοδοτημενων Εμπορων / Συνεργατων Service, μεσω της FMS, του ηδη υπαρχοντος  Εξουσιοδοτημενου  Εμπορου / Συνεργατη Service Kia που μετεγκαθισταται σε νεες υπερσυχρονες εγκαταστασεις συνολικης εκτασης 500τμ οι οποιες βρισκονται πλεον στη Λ. Κηφισου 170 στο Περιστερι.


Πλεον, καλυπτονται οι περιοχες του Αιγαλεω, του Περιστεριου, αλλα και τα Λιοσια, ενω στις νεες εγκαταστασεις, οι ενδιαφερομενοι πελατες μπορουν να δουν και να απολαυσουν απο κοντα  οχι μονο ολη τη γκαμα των μοντελων της Kia αλλα και ειδικα αναβαθμισμενες εκδοσεις οι οποιες διαφοροποιουνται οχι μονο αισθητικα αλλα και εξοπλιστικα, οπως ειναι οι εκδοσεις  GT Line και X Line.
Η FMS διατηρει ηδη ενα γιγαντιαιο (εκτασης 2.400 τ.μ.) και υπερπληρες Συνεργειο και Φανοποιειο στο Ρεντη, για την απολυτη Τεχνικη εξυπηρετηση των αυτοκινητων της Kia.


Το εμπειρο και εξειδικευμενο προσωπικο το οποιο εχει προσφατα εκπαιδευτει στην πιο συγχρονη τεχνολογια των μοντελων της Kia παρεχει υψηλη ποιοτητα εξυπηρετησης δινοντας τη δυνατοτητα στους πελατες  να οδηγησουν το μοντελο της αρεσκειας τους επεξηγωντας τη μοναδικη 7ετη εγγυηση καθως και την μεγαλη  μεταπωλητικη αξια των μοντελων της Kia.


Αξιζει να σημειωθει οτι η FMS  ειναι μεγαλος χορηγος αυτοκινησης της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου παρεχοντας 14 ολοκαινουρια αυτοκινητα Kia Sportage στο αθλητικο σωματειο της Ομαδας υποστηριζοντας και καλυπτοντας εμπρακτα της αναγκες μετακινησης και υποστηριξης της ομαδας.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!