H Mercedes- Benz ανακαλεί 6.694 αυτοκίνητα στην Ελλάδα για πρόβλημα στον αερόσακο

Στην ανακληση 6.694 οχηματων Mercedes Benz C-Class και GLK προχωρα η Γενικη Γραμματεια Βιομηχανιας. Στα συγκεκριμενα μοντελα, κατασκευαστικης σειρας 204, με ημερομηνια παραγωγης απο τον Μαρτιο του 2006 ως το Νοεμβριο του 2009, υπαρχει πιθανοτητα η διαβρωση στα εσωτερικα σημεια του εγκεφαλου, να προκαλεσει λειτουργικο περιορισμο του εγκεφαλου συστηματων συγκρατησης (SRS).

Σε μια τετοια περιπτωση, ο εγκεφαλος θα μπορουσε να διακοψει τη λειτουργια του και συνεπως να απενεργοποιηθουν καποια συστατικα μερη του συστηματος SRS, οπως για παραδειγμα οι αεροσακοι. Σε μια παρομοια περιπτωση θα ενεργοποιηθει η προειδοποιητικη λυχνια του SRS. Σε πολυ σπανιες περιπτωσεις υπαρχει μετεπειτα η δυνατοτητα ακουσιας ενεργοποιησης διαφορων συστατικων μερων του συστηματος SRS. Αυτο θα μπορουσε να επιφερει κινδυνο ατυχηματος η και τραυματισμου.

Παντως, μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει καμια περιπτωση ατυχηματος, που να σχετιζεται με τα παραπανω θεματα.

Οι ιδιοκτητες των οχηματων, θα ενημερωθουν εγγραφως ωστε να επισκεφθουν το δικτυο εξουσιοδοτημενων επισκευαστων της Mercedes- Benz, προκειμενου να γινει αντικατασταση του εγκεφαλου του συστηματος SRS, χωρις οικονομικη επιβαρυνση.

Εαν ειστε ιδιοκτητης ενος απο τα προαναφερομενα μοντελα, μπορειτε να βρειτε περισσοτερες πληροφοριες στον τηλεφωνικο αριθμο 800 11 76000.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!