H Mitsubishi εστιάζει στα SUV και τα παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Μετα απο μια πολυ ενδιαφερουσα χρονια στην Ευρωπη με δυο νεες παρουσιασεις (5η γενια L200 και Νεο Outlander MY16) και μια ηχηρη επιστροφη στο μηχανοκινητο αθλητισμο (Outlander PHEV @ Baja Portalegre 500), η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παραμενει και το 2016 επικεντρωμενη στο πνευμα των μοντελων SUV του σημερα και του αυριο.

…Tα πιο σημαντικα εκθεματα της Mitsubishi Motors που θα φιλοξενηθουν στην 86η Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης (www.salon-auto.ch) ειναι:

–    eX-Concept: το διασημο eX-Concept που παρουσιαστηκε στην Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο 2015 eX-Concept αφηνει αιχμες για ενα μελλοντικο συμπαγες SUV της Mitsubishi Motors με αεροδυναμικο αμαξωμα και πολυ αποδοτικο συστημα ηλεκτροκινησης, το οποιο προσφερει αυτονομια 400 km σε πραγματικες συνθηκες.


–    L200 και ASX Show Cars: τα δυο νεα εκθεσιακα μοντελα που βασιζονται στα νεα L200 και 2017 ASX, συνδυαζουν τα παραδοσιακα στοιχεια των SUV της Mitsubishi Motors με εντυπωσιακα αμαξωματα σε μοναδικη γκρι αποχρωση, εντονες πορτοκαλι πινελιες και μαυρες ζαντες αλουμινιου.

–    2017 ASX: σε συνεχεια της παγκοσμιας πρεμιερας του στην Εκθεση Αυτοκινητου του Los Angeles τον περασμενο Νοεμβριο, το ανανεωμενο ASX ερχεται στην Ευρωπη, εισαγοντας  μια νεα εκδοχη της νεας οπτικης ταυτοτητας Dynamic Shield της MMC (στη φωτογραφια εκδοση Αμερικανικων προδιαγραφων).

–    Παραλληλα η Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης 2016 σηματοδοτει την παρουσια του ανανεωμενου Space Star, λιγες εβδομαδες μετα την Ευρωπαϊκη πρεμιερα του στην Εκθεση Αυτοκινητου των Βρυξελων (διαθεσιμοτητα αναλογα με τις αγορες).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!