H Nismo θα παρουσιάσει το πρώτο βελτιωμένο ηλεκτροκίνητo!

Ειναι… σημαδι οτι αλλαζουν οι καιροι; Στο Σαλονι του Τοκυο, οπου αναμενεται μια πλειαδα πολυαναμενομενων μοντελων (Toyota Supra, Mazda RX-9 και, γιατι οχι Nissan 390Z, οπως λενε οι φημες) η Nissan θα κανει τη μεγαλη εκπληξη. Η Nismo, θα παρουσιασει το πρωτο της βελτιωμενο αμιγως ηλεκτροκινητο μοντελο.
Ας αρχισουμε απο τα μεγαλα νεα. Περα απο τις αλλες βελτιωσεις που θα εχει το LEAF Nismo Concept, περι ου ο λογος, θα ειναι εστιασμενο στις επιδοσεις και τη σπορ οδηγηση. Ετσι, θα φορα αφενος εναν ειδικα ρυθμισμενο υπολογιστη/ επεξεργαστη που προσφερει  αμεση επιταχυνση σε ολο το ευρος ταχυτητων και αφετερου σπορ αναρτηση και ελαστικα υψηλων επιδοσεων.
Η εκδοση NISMO Concept  του νεου LEAF, διαθετει  ενα νεο σπορ εξωτερικο, ειδικα σχεδιασμενο απο τη NISMO. Η εφαρμογη της τεχνολογιας των αγωνιστικων αυτοκινητων της NISMO στο αμαξωμα του LEAF, εχει ως αποτελεσμα βελτιωμενη αεροδυναμικη αποδοση και λιγοτερη αντωση, χωρις να θυσιαζεται ο εξαιρετικος συντελεστης οπισθελκουσας του μοντελου. Το μαυρο εσωτερικο εχει εμπλουτιστει με τις λεπτομερειες στο χαρακτηριστικο κοκκινο χρωμα της  NISMO, δημιουργωντας  ενα  συναρπαστικο, υψηλης ποιοτητας αισθητικο αποτελεσμα. 

Με την εμπορικη του διαθεση στην Ιαπωνια να εχει ξεκινησει εδω και λιγες ημερες, το νεο Nissan LEAF ερχεται με ενσωματωμενη  την τελευταια τεχνολογια αυτονομης οδηγησης ProPILOT. Το συστημα περιλαμβανει επισης το ProPILOT Park, την πρωτη τεχνολογια σε ενα ιαπωνικο αυτοκινητο που βοηθα τους οδηγους να σταθμευουν ελεγχοντας αυτοματα το γκαζι, τα φρενα, το τιμονι, την αλλαγη ταχυτητων και το  χειροφρενο.  Ενα αλλο χαρακτηριστικο του νεου LEAF ειναι το e-Pedal, το οποιο επιτρεπει στον οδηγο να ξεκινησει, να επιταχυνει, να επιβραδυνει, να σταματησει αλλα  και να κρατησει το αυτοκινητο,  χρησιμοποιωντας μονο το πενταλ του γκαζιου.

Κατα τα λοιπα, στο 45ο Σαλονι Αυτοκινητου του Τοκυο (27 Οκτωβριου- 5 Νοεμβριου) η Nissan θα εκθεσει μια σειρα ακομα απο πρωτοτυπα αυτοκινητα και οχηματα παραγωγης. Αναμεσα στα εκθεματα, περιοπτη θεση θα εχει  ενα  νεο πρωτοτυπο  που ενσωματωνει το μελλον  του οραματος Intelligent Mobility  της Nissan. Επιπλεον, το πρωτοτυπο Nissan LEAF NISMO, το  υψηλων επιδοσεων Serena NISMO, καθως και ενα αναβαθμισμενο Skyline θα πραγματοποιησουν το ντεμπουτο τους εκει. Συνολικα, η Nissan σχεδιαζει να παρουσιασει 13 οχηματα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!