H Nissan αποκαλύπτει τον δικό της… Stig !


Καποιοι λενε οτι “τρωει” ενα ολοκληρο Micra για πρωινο καθε μερα. Φημες κυκλοφορουν πως για κρεβατι εχει ενα σασι απο GT-R και κοιμαται στο πλαϊ !  Οπως και να εχει, το μονο που ξερουμε ειναι πως ονομαζεται  Paul Eames  και ειναι αποκλειστικος οδηγων δοκιμων για την Nissan.

Καθως οι φιλοι του αυτοκινητου αναμενουν την προβολη της νεας  διασημης τηλεοπτικης εκπομπης Top Gear του BBC,  η Nissan “βγαζει” το κρανος απο τον δικο της κορυφαιο οδηγο δοκιμων στην Ευρωπη, αποκαλυπτοντας  την ταυτοτητα του.

Ο Paul Eames, εχει βασικο ρολο στην ομαδα της Nissan που ειναι  επιφορτισμενη με τη διαδικασια διασφαλισης οτι καθε νεο οχημα της φιρμας, εχει κατασκευαστει με τον καλυτερο δυνατο τροπο για τους δρομους της Ευρωπαϊκης Ενωσης.  Ως ενας απο τους μολις τεσσερις εξειδικευμενους οδηγους  της Nissan που βρισκονται εκτος Ιαπωνιας, ο Paul εχει κατακτησει τις απαραιτητες “περγαμηνες” , πραγματοποιωντας αμετρητους γυρους δοκιμων σε διαφορες πιστες της Nissan, ανα την Υφηλιο. 
 
Με 20 χρονια εμπειριας στη Nissan, ο Paul αντιλαμβανεται ενστικτωδως αν το σασι ενος νεου αυτοκινητου εχει βελτιστοποιηθει  με γνωμονα την καλυτερη δυνατη ισορροπια μεταξυ της αποδοσης αλλα και της ανεσης των επιβατων. Το μεγαλο του πλεονεκτημα εγκειται στο γεγονος οτι συνδυαζει τις εκπληκτικες του ικανοτητες πισω απο το τιμονι, με το ταλεντο να θετει τον εαυτο του στο μυαλο και την θεση του υποψηφιου αγοραστη ενος μοντελου Nissan.

H δουλεια του Paul ειναι αρκετα περιπλοκη, λογω του οτι η Nissan κατασκευαζει αυτοκινητα για τις αγορες ολης της Ευρωπης, οπου το οδοστρωμα διαφερει σε καθε χωρα ως προς την κατασκευη, την καμπυλοτητα και την ποιοτητα επιφανειας.  Αυτο πρακτικα σημαινει οτι κατι που  λειτουργει αποτελεσματικα σε μια χωρα μπορει μα μην αποδιδει σε μια αλλη. Ως αποτελεσμα των παραπανω, ο Paul  ταξιδευει σε ολη την Υφηλιο, πραγματοποιωντας δοκιμες σε διαφορες περιοχες,  οπως για παραδειγμα στον Αρκτικο Κυκλο με συνθηκες πολικου ψυχους, η και σε θερμα κλιματα που συναντωνται στην Ισπανια.

Σημερα εργαζεται στενα με τους μηχανικους της Nissan που εξειδικευονται στην Αυτονομη Οδηγηση, προκειμενου να τελειοποιησουν την συγκεκριμενη τεχνολογια. Η Nissan εχει ηδη πραγματοποιησει πρωτοποριακα βηματα, σε παγκοσμιο επιπεδο, σε αυτη την τεχνολογια, με το συστημα ProPilot (αυτονομη οδηγηση σε μια λωριδα κυκλοφοριας) να κανει το ντεμπουτο του με το QASHQAI το 2017.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!