H Nissan βάζει action camera στο Juke!

Η Nissan το λεει απο την πρωτη στιγμη που παρουσιασε το Juke, οτι το μοντελο της απευθυνεται σε οδηγους που εχουν ανεπτυγμενη την αισθηση της περιπετειας. Τωρα, το επιβεβαιωνει, παρουσιαζοντας τη Nissan JukeCam, την πρωτη στον κοσμο action καμερα  360º σε αυτοκινητο.

Για να… εγκαινιασει την τελευταια της καινοτομια μαλιστα, φροντισε να καταγραψει και να ανεβασει σε ποιοτητα 4Κ ενα Ρεκορ Γκινες. Αλλα, πριν απο το ρεκορ, ας δουμε τι ειναι η JukeCam.
Προκειται για μια ολοκληρωμενη πολυ-λειτουργικη καμερα αυτοκινητου 360º, που μπορει σε μερικα δευτερολεπτα να μετατραπει  σε μια σπορ καμερα δρασης.

Με δυο προσαρμοσμενα στηριγματα,  εκ των οποιων το ενα ενσωματωμενο στο ταμπλο ενος Nissan Juke και το αλλο σε κρανος,  η JukeCam ειναι ιδανικη για τη μαγνητοσκοπηση καθε συναρπαστικης πτυχης της ζωης του οδηγου.
 

Η πληρως ενσωματωμενη JukeCam εχει χωρητικοτητα εγγραφης τριων ωρων, οταν χρησιμοποιειται ως καμερα στο ταμπλο του αυτοκινητου (dash-cam). Εφοσον  αποσυνδεθει η JukeCam απο τη βαση του ταμπλο για να χρησιμοποιηθει ως καμερα δρασης, η μπαταρια της θα διαρκεσει εως και δυο ωρες.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=2STyKHVGcVA&w=320&h=266] 
Η Nissan JukeCam ειναι μια τεχνολογικη ιδεα που αναπτυχθηκε σε συνδυασμο με την 360fly, κατασκευαστριας καμερων  360º.

Βεβαια, η Nissan εχει πρωτοστατησει στον τροπο με τον  οποιο η τεχνολογια των καμερων εχει ενσωματωθει στα αυτοκινητα της. Χαρακτηριστικη περιπτωση αποτελει  το Intelligent Around View Monitor , το πρωτοποριακο συστημα πανοραμικης απεικονισης της Nissan, το οποιο δημιουργει μια θεαση 360º, προκειμενου να βοηθησει τον οδηγο στον εντοπισμο τυχον εμποδιων κατα τη διαρκεια ελιγμων χαμηλης ταχυτητας, οπως για παραδειγμα οταν σταθμευει.

Η μοναδικη δυνατοτητα διπλης χρησης της JukeCam παρουσιαζεται σε ενα εντυπωσιακο νεο βιντεο, μαγνητοσκοπημενο  σε ποιοτητα 4Κ,  οπου πρωταγωνιστουν  τα μελη της Xpogo, μιας ομαδας extreme pogo.

Κατα τη διαρκεια της μαγνητοσκοπησης, ο δεξιοτεχνης του Pogo  Dalton Smith, μεταπηδησε πανω απο 3 Nissan Juke  στη σειρα,  με μια μονο αναπηδηση μεταξυ τους. Αυτο αποτελεσε ενα νεο Παγκοσμιο Ρεκορ Γκινες για τα περισσοτερα διαδοχικα αυτοκινητα που μεταπηδησε ποτε καποιος,  πανω σε μια ραβδο Pogo.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!