H Nissan επιστρέφει στον 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst με το ολοκαίνουργιο GT-R NISMO GT3

Η Nissan ετοιμαζεται για να  επιστρεψει στο Mount Panorama τον προσεχη Φεβρουαριο, προκειμενου να υπερασπιστει τη νικη της στο 12-ωρο αγωνα αντοχης Bathurst 12 Hour,  εχοντας ως “οπλο” το  Nissan GT-R NISMO GT3.

Η ομαδα της NISMO θα παραταξει μια εργοστασιακη εκδοση του αυτοκινητου για τριτη συνεχομενη χρονια, με την υποστηριξη της αγωνιστικης ομαδας της Nissan Motorsport V8 Supercars, οπως επισης και της ομαδας Nissan GT Academy RJN, των πρωταθλητων στην κατηγορια τους στο 2015 Blancpain GT Endurance Series PRO.

Για τον συγκεκριμενο 12-ωρο αγωνα αντοχης  Bathurst 12 Hour του 2016, η NISMO στην Ιαπωνια εχει κατασκευασει ενα ολοκαινουργιο Nissan GT-R NISMO GT3, το οποιο και  θα παραμεινει μονιμα στην Αυστραλια μετα το περας του αγωνα.

Το 2015 ηταν μια αξιοσημειωτη χρονια για το Nissan GT-R NISMO GT3, με νικες σε τεσσερις ηπειρους και με  πρωταθληματα τοσο στο   Blancpain GT Endurance Series στην Ευρωπη, οσο  και στο GT300 Super GT της Ιαπωνιας.

Σε αντιδιαστολη με τον παραδοσιακο αριθμο  #23 που χρησιμοποιει η Nissan με τη NISMO για τη συμμετοχη της στους αγωνες  σε παγκοσμιο επιπεδο,  στο Bathurst 12 Hour του 2016 το αυτοκινητο θα  φερει τον αριθμο  #1, ως ενδεικτικο της προθεσεων της  για την υπερασπιση του περσινου τιτλου. 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XTPXARF_NrI]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!