H Nissan λανσάρει πουκάμισο που δεν… τσαλακώνεται από τη ζώνη

Τερμα οι δικαιολογιες! Για οποιον η ζωνη ασφαλειας προκαλει… ενοχληση και δικαιολογειται οτι \”μου τσαλακωνει το πουκαμισο\” και αλλα τετοια \”εξυπνα\”, η Νissan εχει την απαντηση: Ενα πουκαμισο που δεν… τσαλακωνει. Η Nissan, σε  συνεργασια με τον σχεδιαστη Kunal Rawal, λανσαρει στην Ινδια το “Πουκαμισο με τη Ζωνη Ασφαλειας” (Seat Belt Shirt – SBS), για να ευαισθητοποιησει το κοινο στη χρηση των ζωνων ασφαλειας, στα πισω καθισματα των αυτοκινητων. 


Η συγκεκριμενη εκστρατεια της Nissan India αποτελει μερος του δημοσιου κινηματος του  #HaveYouClickedToday στο πλαισιο της Εταιρικης Κοινωνικης Ευθυνης. Το προγραμμα της εκστρατειας, βασιζεται σε πληροφοριες απο ερευνα που δημοσιευθηκε προσφατα,  με τιτλο \”Χρηση της ζωνης πισω καθισματος και Παιδικη Οδικη Ασφαλεια στην Ινδια\”, που διεξηχθη απο τη Nissan India και το SaveLIFE Foundation.

Η ερευνα διαπιστωσε οτι πανω απο το ενα πεμπτο του συνολου των Ινδων επιλεγουν να μην φορουν ζωνες ασφαλειας  στα πισω καθισματα των αυτοκινητων τους, καθως νιωθουν αβολα και  θεωρουν πως φθειρουν τα ρουχα τους!  Με βαση τα παραπανω δεδομενα και εχοντας ως πρωταρχικο στοχο την  ευαισθητοποιηση σχετικα με τη χρηση των ζωνων ασφαλειας των πισω καθισματων  στην Ινδια, η Nissan India συνεργαστηκε με τον κορυφαιο σχεδιαστη μοδας του Bollywood, Kunal Rawal, για να δημιουργησουν απο κοινου το  Nissan Seat Belt Shirt.

\”Η ερευνα της Nissan για τις ζωνες των πισω καθισματων, κατεδειξε οτι ενας στους πεντε Ινδους ειναι προθυμoς να ρισκαρει τη ζωη του, προκειμενου να μην τσαλακωσει τα ρουχα του, η για να μη νιωσει δυσφορια\”, δηλωσε ο Thomas Kuehl, προεδρος της Nissan India Operations. \”Αυτο αποτελει  σαφως μια ευκαιρια για προσπαθεια αλλαγης της συγκεκριμενης συμπεριφορας , απο ολους τους οδηγους και τους επιβατες. Το Nissan SBS ειναι μια ιδεα που δημιουργησαμε μαζι με τον Kunal Rawal για να πυροδοτησουμε το διαλογο και για να υπενθυμισουμε την προτεραιοτητα στην ασφαλεια,  αντιμετωπιζοντας παραλληλα τις ευαισθησιες του κοινου στην  μοδα\”.

Το πουκαμισο Nissan Seat Belt ειναι ανθεκτικο στο τσαλακωμα,  συνδυαζοντας στυλ και ποιοτητα για οσους θελουν να ντυνονται αψογα, χωρις να θυσιαζουν την ανεση και την οδικη τους ασφαλεια. Διατιθεται σε κλασικο λευκο χρωμα και ειναι φτιαγμενο απο  ενα απαλο, διαπνεων και ελαφρυ μιγμα βαμβακιου-πολυεστερα, καθιστωντας το  ιδανικη επιλογη για ζεστα καλοκαιρια,  η με σακακι για πιο επισημες περιστασεις. Το πουκαμισο φερει σχετικη σημανση με τη ζωνη ασφαλειας, “εξασφαλιζοντας” οτι αυτος που το φορα θυμαται παντα να φορεσει τη ζωνη ασφαλειας οταν μπει στο αυτοκινητο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!