H Nissan μας λέει με κινηματογραφικό τρόπο, ώρα για αλλαγή επαγγελματικού οχήματος


Nissan και… “The Substitute” με τον Yaya Touré ! 

Η Nissan κυκλοφορησε μια  νεα ταινια μικρου μηκους με τιτλο “The Substitute”. Πρωταγωνιστης στην ταινια αυτη ειναι ο πασιγνωστος ποδοσφαιριστης και “πρεσβευτης”  της Nissan στο  UEFA Champions League, Yaya Touré, οπου συμφωνα με το σεναριο τηλεφωνει σε εναν ανυποψιαστο επαγγελματια για να του προσφερει μια πραγματικα μοναδικη ευκαιρια ! 

Ο επαγγελματιας που δεχθηκε την προκληση, ονομαζεται James Martin Devlin και ειναι  ιδιοκτητης της JamesClim, μιας επιχειρησης που δραστηριοποιειται σε θεματα ψυξης και κλιματισμου, με εδρα στο Ile de France.

Στην ταινια παρακολουθουμε τον  Touré να κανει ενα ανωνυμο τηλεφωνημα στον James, ζητωντας του να συναντηθουν  σε μια ερημικη τοποθεσια. Οταν ο James φτανει, αντιμετωπιζει μια ενδιαφερουσα ευκαιρια – προκληση. 

Η συγκεκριμενη ταινια αποτελει μερος της επικοινωνιακης καμπανιας  της Nissan σχετικα με την παροχη πενταετους, πληρους εργοστασιακης εγγυησης για την γκαμα των επαγγελματικων της οχηματων. 


Η Nissan διαθετει  μια απο τις μεγαλυτερες σειρες  επαγγελματικων οχηματων στην Ευρωπη,  που περιλαμβανει το τρεχων  Navara (αλλα και το επερχομενο νεο NP300 απο τις αρχες του 2016), τα  NV200, NV400, οπως  και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλεον, στο συγκεκριμενο προγραμμα εγγυησης εντασσεται και η επιβατικη 7θεσια εκδοση του NV200, του  γνωστου EVALIA.

Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα επαγγελματικα οχηματα της Nissan  και την κορυφαια πληρη εργοστασιακη εγγυηση πεντε ετων που τα συνοδευει, στο δικτυο των εξουσιοδοτημενων εμπορων και επισκευαστων της Nissan ανα την Ελλαδα, αλλα και στο  http://www.nissan.gr/lcvs.html  
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EOjBDzS-VdQ]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!