H Nissan στηρίζει τη νέα γενιά που καινοτομεί!

Τι πιο αισιοδοξο υπαρχει για μια χωρα, απο το να βλεπει το εγχωριο επιχειρειν -και μαλιστα καποια απο τις πιο παλιες οικογενειες του- να στηριζει τη νεα, δημιουργικη γενια και να επενδυει σε αυτη; Η, απο το να βλεπει το ιδιο απο εναν διεθνη κολοσσο; Η Nissan συνεχιζει με επιτυχια να στηριζει ανθρωπους οι οποιοι παρα το νεαρο της ηλικιας τους, εχουν ηδη καταφερει να ξεχωρισουν για τις καινοτομες ιδεες και πραξεις τους. Κανοντας πραξη το σλογκαν της μαρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομια που Ενθουσιαζει), η καμπανια GENERATION N αποτελει μια συνεχη προσπαθεια αναδειξης και επιβραβευσης ανθρωπων η ομαδων, που μεσα σε ενα δυσκολο περιβαλλον, καταφερνουν να ενθουσιαζουν, να καινοτομουν και να διακρινονται τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο.

Επιλεχθηκαν 19 ξεχωριστοι εκπροσωποι της GENERATION  N των οποιων οι μοναδικες δρασεις παρουσιαζονται μεσα απ τη διαδικτυακη πλατφορμα www.nissangenerationn.gr. Νεοι ανθρωποι που διακρινονται για το εργο τους σε τομεις οπως επιχειρηματικοτητα, φυσικες επιστημες, ιατρικη, μηχανολογια, κοινωνικη προσφορα, αθλητισμος κ.α. Μεσα απο 19 συντομα videos οι πρωταγωνιστες της καμπανιας παρουσιαζουν το αντικειμενο και το οραμα τους καλωντας το  κοινο να τους στηριξει με την ψηφο τους.

Το κοινο καλειται να επισκεφθει το www.nissangenerationn.gr και να ψηφισει εκεινους που θελει να κερδισουν, με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. να επιβραβευει τους 10 πρωτους, δινοντας τους απο ενα αυτοκινητο Nissan για εναν ολοκληρο χρονο, υποστηριζοντας ετσι εμπρακτα το οραμα τους. Την ιδια στιγμη, οσοι απο το κοινο ψηφιζουν, θα συμμετασχουν σε κληρωση, εκ των οποιων 3 τυχεροι θα ταξιδεψουν στο εξωτερικο, για μια συναρπαστικη εμπειρια καινοτομιας ! Μπραβο λοιπον στη Nissan…

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!