H Peugeot έφτιαξε 1 εκατομμύριο 2008!

Εξι χρονια μετα το λανσαρισμα του SUV Peugeot 2008, ενος απο τα best-seller της γαλλικης μαρκας, το εργοστασιο Mulhouse του Ομιλου PSA κατασκεϋασε το εκατομμυριοστο Peugeot 2008. Ο Jean-Phillipe Imparato, Διευθυνων Συμβουλος της Peugeot, παρεδωσε ο ιδιος τα κλειδια του εκατομμυριοστου Peugeot 2008 στην νεα του κατοχο μολις βγηκε απο τη γραμμη παραγωγης.


Το Peugeot 2008 παραγεται σε τρεις ηπειρους, στην Ευρωπη, την Κινα και τη Λατινικη Αμερικη, αλλα η πορεια του ξεκινησε στο εργοστασιο της Mulhouse, το οποιο σημερα γιορταζει την παραγωγη του εκατομμυριοστου 2008. Το Peugeot 2008 ειναι πιστοποιημενο με “Origine France Garantie” απο το λανσαρισμα του, καθως το μεγαλυτερο ποσοστο των μερων του εχουν κατασκευαστει στη Γαλλια.

Με παραγωγη πανω απο 1.210.250 μοναδων παγκοσμιως, το Peugeot 2008 συντομα κερδισε την εμπιστοσυνη των πελατων σε ολες τις χωρες που διατιθεται. Το μοντελο εξακολουθει να αποτελει τεραστια επιτυχια, καθως βρισκεται στα 3 καλυτερα SUV της μεσαιας κατηγοριας σε 30 χωρες της Ευρωπης, συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας.

Η ελκυστικη εμφανιση, το προηγμενο συστημα προσφυσης 4-mode Grip Control, ο τεχνολογικος εξοπλισμος ανεσης και ασφαλειας και οι υπεραποδοτικοι κινητηρες προδιαγραφων euro 6.2 με τον κινητηρα βενζινης 1.2 PureTech να αποσπαει το βραβειο του κινητηρα της χρονιας, αποτελουν τα εχεγγυα της επιτυχιας για το Peugeot 2008. Στην ελληνικη αγορα το Peugeot 2008 ειναι κυριαρχο με 10% μεριδιο αγορας, αποτελωντας την πλεον εξυπνη αγορα στην κατηγορια των κομπακτ SUV.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!