H Peugeot επεκτείνει τη γκάμα ειδών ταξιδίου της!

Η Peugeot λανσαρει 10 νεα προϊοντα ταξιδιου, επεκτεινοντας την σειρα των exclusive ειδων της για τους πελατες της. Σχεδιασμενα απο τους δημιουργους της στο Peugeot Design Lab, η νεα σειρα προϊοντων ειναι εμπνευσμενη απο την σχεδιαστικη φιλοσοφια των νεων 3008 και 5008 και διατιθενται online απο το Peugeot online shop.

Οι 10 νεες τσαντες και τα δερματινα προιοντα που λανσαρονται, διατιθενται σε τιμες που ξεκινουν απο τα 59 και φθανουν εως τα 259 ευρω, καλυπτοντας καθημερινες αναγκες η ειδικες περιστασεις. Με τη γκαμα να απλωνεται απο πορτοφολια και τσαντες ωμου μεχρι χαρτοφυλακες και τσαντες ταξιδιου, προκειται για μια γκαμα που καλυπτει ακομα και τους πιο απαιτητικους. 

Η σειρα “αποσκευων” ειναι συμβατη και συμφωνη με τη σχεδιαστικη φιλοσοφια του εσωτερικου των νεων 3008 και 5008 SUV, συνδυαζοντας μοντερνα στοιχεια, με δερματινες λεπτομερειες καθως και μαυρο η γκρι υφασμα υψηλης ποιοτητας. Επιπλεον, υπαρχει μια δευτερη σειρα αποσκευων με πιο σπορτιφ χαρακτηρα, που διαθετει ως κυριαρχα στοιχεια το μαυρο δερμα με τις κοκκινες ραφες και τμηματα με οψη ανθρακονηματων.

Οι δημιουργοι του Peugeot Design Lab σχεδιασαν μια σειρα εντυπωσιακων προιοντων που ενωνει την πρακτικοτητα με την κομψοτητα και τον μοντερνο σχεδιασμο με την ποιοτητα. Η σειρα αυτη, ερχεται να συμπληρωσει τη γκαμα των ηδη υπαρχοντων προιοντων, οπως ρολογια, ειδη ρουχισμου, κοσμηματα και ειδη σπιτιου, επιβεβαιωνοντας την δεσμευση της εταιρειας σε προιοντα υψηλης ποιοτητας εκτος των αυτοκινητων

Ανακαλυψτε τη σειρα ολων των προιοντων στο: https://boutique.peugeot.com
Διαβαστε περισσοτερα για το Peugeot Design Lab στο: www.peugeotdesignlab.com

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!