H SsangYong δίπλα στα ευρωπαϊκά σπορ


Η SsangYong πανευρωπαϊκα υποστηριζει αθλητικες δραστηριοτητες, παιχτες και σωματεια, ενισχυοντας τη δυναμικη της παρουσια.   

Η παλαιοτερη εταιρεια κατασκευης αυτοκινητων της Κορεας, με παραδοση στα πολυτελη και τετρακινητα οχηματα, επεκτεινει και ενισχυει την ευρωπαϊκη της παρουσια, χορηγωντας σημαντικες αθλητικες δραστηριοτητες στη Γηραια Ηπειρο. 

Στη Μ. Βρετανια ηταν προσφατως ο επισημος χορηγος του Silverstone Classic, του μεγαλυτερου αγωνιστικου φεστιβαλ κλασσικων αυτοκινητων, που προσελκυει ετησια πανω απο 100.000, αφοσιωμενους στο αυτοκινητο, επισκεπτες. Εκτος απο τα 60 αυτοκινητα που διεθεσε για τις μεταφορες των VIPs, διοργανωσε και εναν ξεχωριστο ποδοσφαιρικο αγωνα, με μοντελα Tivoli στη θεση των παιχτων, για να γιορταστει η 50η επετειος απο τον θρυλικο τελικο του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Ποδοσφαιρου το 1966 αναμεσα στην Αγγλια και τη Γερμανια. 


Παραλληλα, η SsangYong Μ. Βρετανιας ειναι και ο επισημος χορηγος της ποδοσφαιρικης ομαδας Luton Town FC. Αντιστοιχως, στην Ιταλια η SsangYong ανανεωσε τη συνεργασια της με τη UC Sampdoria, απο τις γνωστοτερες ομαδες της 1ης κατηγοριας του Ιταλικου Πρωταθληματος Ποδοσφαιρου. Ετσι το λογοτυπο του SsangYong XLV στολιζει τη φανελα των παιχτων της για αυτη τη σεζον. 


Τελος, η SsangYong Ελβετιας ειναι ο σταθερος χορηγος της Παγκοσμιας Πρωταθλητριας του mountain bike, Jolanda Neff, η οποια κατεταγη 6η στην κλαση της κατα τη διαρκεια των εφετινων Ολυμπιακων Αγωνων του Ριο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!