H YOKOHAMA παρουσιάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ελαστικών στο 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Συγκεκριμενα, στο περιπτερο της Ιαπωνικης φιρμας ελαστικων, παρουσιαζεται ενα νεο πρωτοτυπο αεροδυναμικο ελαστικο που, χαρη στον επαναστατικο σχεδιασμο στα πλευρικα του τοιχωματα, ελεγχει τη ροη του αερα σε ολη του την περιμετρο, μειωνοντας με αυτο τον τροπο την καταναλωση καυσιμων, αλλα και συμβαλλοντας στην αυξηση της σταθεροτητας του οχηματος. Επιπλεον, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ  παρουσιαζει και ενα νεο πρωτοτυπο ελαστικο μειωμενου βαρους, ενσωματωνοντας για αυτο το σκοπο πρωτοποριακες τεχνολογιες.

Οι επισκεπτες στο περιπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, θα εχουν επισης τη δυνατοτητα να δουν απο κοντα και την “ναυαρχιδα” της γκαμας, το “ADVAN Sport V105\”,  που αποτελει αλλωστε και μερος του βασικου εργοστασιακου εξοπλισμου, σε πολλα απο τα κορυφαια αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων στον κοσμο. 


Ενα ακομα ελαστικο το οποιο αναμενεται να κεντρισει το ενδιαφερον των επισκεπτων ειναι το “BluEarth-Α AE50 CHELSEA FC EDITION”, το οποιο κατασκευαστηκε με αφορμη την χορηγικη συμφωνια μεταξυ της ΥΟΚΟΗΑΜΑ και της παγκοσμιου φημης ποδοσφαιρικης ομαδας ποδοσφαιρου, στην Premier League. 

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!