Nissan e- NV200: Πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο βαν στην Ευρώπη.

Ακομα μια πρωτια κατεγραψε η Nissan, με τις πωλησεις του αμιγως ηλεκτροκινητου  βαν e-NV200 να το κατατασσουν πρωτο στην Ευρωπη για το 2016. Συγκεκριμενα, το βραβευμενο e-NV200  κατεταγη πρωτο σε συνολο 17 χωρων σε ολη την Ευρωπη, ξεπερνωντας τους ανταγωνιστες της κατηγοριας. 
  
Το Ηνωμενο Βασιλειο αποδειχθηκε οτι ειναι η κορυφαια  αγορα στην Ευρωπη για το Nissan e-NV200, με τις αγορες της Νορβηγιας και της Γαλλιας να ακολουθουν. 

Με τις συνολικες πωλησεις του Nissan  e-NV200 να ειναι αυξημενες  κατα  7 τοις εκατο το 2016 σε συγκριση με το προηγουμενο ετος,  ταξινομωντας  4319 μοναδες, καθισταται  σαφες οτι η δημοτικοτητα του  ηλεκτροκινητου βαν βρισκεται σε τροχια ανοδου. 

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντης για τα Ηλεκτροκινητα Οχηματα της Nissan Europe, δηλωσε: «Καθως ολο και περισσοτερες επιχειρησεις επικεντρωνονται στην μειωση του αποτυπωματος ανθρακα,  η αναγκη εξευρεσης  λυσεων στις μεταφορες με μηδενικες εκπομπες ρυπων, γινεται ολοενα και σημαντικοτερη. Μεσω του Nissan Intelligent Mobility, εργαζομαστε για ενα βιωσιμο μελλον και το e-NV200  συμπληρωνει το οραμα μας με τελειο τροπο, ικανοποιωντας παραλληλα ενα ευρυ φασμα αναγκων των πελατων. 

\”Περα απο τα προφανη περιβαλλοντικα πλεονεκτηματα, οι ιδιοκτητες του e-NV200 επωφελουνται και απο το χαμηλο κοστος λειτουργιας του (ξεκινωντας απο μολις € 0,33 ανα χιλιομετρο), την ομαλη και σχεδον αθορυβη οδηγηση , οπως και απο  το 40 τοις εκατο χαμηλοτερο κοστος συντηρησης σε συγκριση με ενα ισοδυναμης αποδοσης  πετρελαιοκινητο οχημα.\”

Οι ιδιοκτητες του  Nissan e-NV200 μπορουν επισης να επωφεληθουν απο την εγγυηση  πεντε χρονων  / 100.000 χιλιομετρων της Nissan, που καλυπτει μηχανικα και ηλεκτρικα εξαρτηματα του οχηματος, την  χωρητικοτητα της μπαταριας, τη διαβρωση (εως 12 ετη) και την οδικη βοηθεια.

Το Nissan e-NV200 ειναι η τελεια λυση μεταφορας τοσο για οικογενειες, οσο και για  επιχειρησεις, συνδυαζοντας  τα οφελη του καταξιωμενου NV200 βαν της Nissan με την τεχνολογια μηδενικων εκπομπων ρυπων  του πρωτου σε πωλησεις στον κοσμο αμιγως ηλεκτροκινητου αυτοκινητου, του  Nissan LEAF. Διαθεσιμο τοσο σε εκδοση βαν, οσο και στις επιβατικες εκδοσεις  Combi / Evalia, το e-NV200 προσφερει μια ποικιλια απο επιλογες που καλυπτουν στο επακρο καθε απαιτηση, ειτε ως πενταθεσιο η επταθεσιο,  και με αυτονομια 170 χιλιομετρων με μια μονο φορτιση.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!