O Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nissan Europe Guillaume Cartier, λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα


Ο Guillaume Cartier, ενα απο τα κορυφαια στελεχη της παγκοσμιας αυτοκινητοβιομηχανιας, βρεθηκε την Μ. Τεταρτη 27 Απριλιου στην Αθηνα, μεταφεροντας την δαδα της Ολυμπιακης Φλογας.

Σε μια ατμοσφαιρα μοναδικου συμβολισμου και υπερηφανειας, το υψηλοβαθμο στελεχος της Nissan Europe ετρεξε ως λαμπαδηδρομος, καλυπτοντας τη διαδρομη απο την Διονυσιου Αεροπαγιτου, μεχρι και τις στηλες του Ολυμπιου Διος. 


Ο Guillaume Cartier δηλωσε ενθουσιασμενος και υπερηφανος για την τιμη που του εγινε να μεταφερει το Ολυμπιακο Φως, οντας προσκεκλημενος της Nissan – Nικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, που ειναι και ο επισημος υποστηρικτης μετακινησεων της Ολυμπιακης Φλογας Rio 2016, στην Ελλαδα. 

Αξιζει να σημειωθει οτι ο Guillaume Cartier εχει θητευσει σε σημαντικες θεσεις της Nissan σε Γαλλια, Μεγαλη Βρετανια και Σκανδιναβικες χωρες, ενω τωρα ως  Αντιπροεδρος Πωλησεων και Μαρκετινγκ της Nissan Europe, εδρευει στην Ελβετια. 


Εκτος των παραπανω, ο Guilliame Cartier παρεστη ως επισημος προσκεκλημενος  στην λαμπρη Τελετη Παραδοσης της Ολυμπιακης Φλογας στην οργανωτικη επιτροπη των Ολυμπιακων Αγωνων του Rio, που ελαβε χωρα την ιδια ημερα στο Παναθηναϊκο Σταδιο, προεξεχοντος του Προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!