O στάβλος των αλόγων ξεχύνεται στο Nurburgring

Ο διαδοχος της Challenge Stradale, η 430 Scuderia (Scuderia που σημαινει \”ο σταβλος των αλογων\”) παρουσιαστηκε απο τον Michael Schumacher το 2007 στο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης.
Ο Michael Schumacher περασε πολυ χρονο στην εξελιξη της 430 Scuderia κανοντας  την απολαυστικη για την πιστα. Ολα τα συστατικα της επιτυχιας υπαρχουν εδω, αφου ειναι ελαφρυτερη κατα 100 κιλα απο την απλη 430, ειναι σουπερ δυνατη αποδιδοντας 510  αλογα και με μια απιστευτη αναλογια βαρους ισχυος με 2,5 κιλα  ανα ιππο! Η βελτιωση δεν σταματα εκει αλλα ειναι συνολικη, αφου εχει καλυτερη αεροδυναμικη για μεγαλυτερη σταθεροτητα σε υψηλοτερες ταχυτητες, ισχυρο φρεναρισμα με γρηγορη αποκριση απο τα κεραμικα δισκοφρενα και ιδιως το manettino τοποθετημενο στο τιμονι που επιτρεπει στον οδηγο να ρυθμιζει το set-up του αυτοκινητου αναλογα με τις απαιτησεις του οδηγου.
Η Ferrari 430 Scuderia επιταχυνει απο τα 0 στα 100 χιλιομετρα την ωρα σε 3,6 δευτερολεπτα,  με την τελικη ταχυτητα να ανερχεται στα 325 χιλιομετρων ανα ωρα.
Αυτη η Ferrari εχει κατι απο την αυρα του επτακις παγκοσμιου πρωταθλητη Schumacher…


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eurSqUghfzk]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!