O Bolt τα “βάζει” και με την φωτιά, για χάρη της … Nissan!

Δεν χαλαρωσε στα τελευταια μετρα… 

Ο Usain Bolt με την κατακτηση του εβδομου χρυσου μεταλλιου του στους Ολυμπιακους Αγωνες του Rio, απεδειξε για μια ακομη φορα οτι ειναι ο απολυτος σουπερ σταρ των αγωνων ταχυτητας και ενας απο τους καλυτερους σπριντερ ολων των εποχων. 

Η Nissan γνωριζοντας πολυ καλα τις δυνατοτητες και την αξια του μεγαλου αθλητη, τον εχει “χρησει” εδω και αρκετο καιρο, “Παγκοσμιο Διευθυντη Ενθουσιασμου” της φιρμας και του εχει δωρισει ενα μοναδικο GT-R, με το χαρακτηριστικο “Bolt Gold” χρωμα.

Για τον Usain Bolt,  οι προκλησεις στον στιβο ειναι στο καθημερινο του προγραμμα. Ετσι και η Nissan, στην προσφατη ψηφιακη καμπανια με τιτλο \”Bolt vs. Flame”, προκαλεσε τον Bolt να αντιμετωπισει μια πραγματικα “φλεγουσα” κατασταση!

Στο 2ο επεισοδιο που κυκλοφορησε η Nissan, o Bolt τα “βαζει” με τις φλογες και αποδεικνυει  οτι δεν εχει βρεθει ακομα ο “αντιπαλος” που θα τον νικησει !

Απολαυστε το 2ο επεισοδιο της  απιστευτης “κοντρας” \”Bolt vs. Flame” 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cAvxhWxlj3Q]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!