O Hammond τραυματίστηκε ελαφρά στο σοκαριστικό ατύχημα με το Rimac

Φαινεται πως ο Richard Hammond ξεγελασε το θανατο, καθως γλιτωσε με ελαφρεις τραυματισμους απο το σοκαριστικο ατυχημα που ειχε, με το ηλεκτρικο πρωτοτυπο Rimac Concept One. Ο Hammond και η υπολοιπη ομαδα του Grand Tour βρισκονταν στην Ελβετια γυρνωντας τη Season 2 της σειρας τους, οταν εγινε το ατυχημα.

Ο Jeremy Clarkson ειπε οτι ηταν το μεγαλυτερο και πιο τρομακτικο ατυχημα που εχει δει στη ζωη του, ενω χαρακτηριστικο ειναι οτι το πρωτοτυπο των 1224 ιππων σχεδον ελιωσε απο την πυρκαγια που ακολουθησε του τρακαρισματος. Ευτυχως, ο Hammond, ο οποιος ηταν και ο μονος επιβατης του οχηματος, ειχε τις αισθησεις του και βγηκε μονος του απο το αυτοκινητο πριν αυτο παραδοθει στις φλογες.



Ο Hammond εχει τραυματιστει ελαφρα στο γονατο, ενω με ανακοινωση του, το Grand Tour αναφερει οτι \”τα αιτια του ατυχηματος παραμενουν αγνωστα και ερευνωνται\”.

Για οσους δεν ξερουν, το Rimac Concept One ειναι το ενα μονο απο τα οκτω υπαρχοντα ηλεκτρικα hypercars που εχει φτιαξει η κροατικη εταιρεια Rimac. Κινειται απο τεσσερα ηλεκτρικα μοτερ, τα οποια αποδιδουν συνδυαστικη ισχυ 1224 ιππων και 1180 ft.-lb ροπης. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!