Renault TREZOR : Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016!

Εντυπωσιακο τοσο σε αισθητικο, οσο και σε τεχνολογικο επιπεδο, το Renault TREZOR απεσπασε τον τιτλο του πιο ομορφου πρωτοτυπου μοντελου για το 2016.

Στο Σαλονι Αυτοκινητου στο Παρισι τον περασμενο Οκτωβριο, η Renault παρουσιασε το εντυπωσιακο πρωτοτυπο TREZOR, μια σπουδη οχι μονο πανω στις αισθητικες φορμες που θα ακολουθησει μελλοντικα η εταιρεια, αλλα και στη συνολικοτερη φιλοσοφια της. Τα ιδιαιτερα θετικα σχολια που απεσπασε το Renault TREZOR απο το κοινο, ηρθαν να επιβεβαιωθουν με τον καλυτερο τροπο απο τη βραβευση του στα πλαισια του Festival Automobile International, οπου απεσπασε τον τιτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.
Οι αρμονικες, οσο και δυναμικες αναλογιες του TREZOR προβαλουν τις φορμες και τα στυλιστικα στοιχεια που θα χρησιμοποιησουν τα μελλοντικα μοντελα της Renault.


Διατηρωντας την 1η θεση στην Ευρωπη στις πωλησεις ηλεκτρικων οχηματων, η Renault εφοδιασε το TREZOR με το εξελιγμενο συστημα ηλεκτροκινησης που εφοδιαζει και τα μονοθεσια της που συμμετεχουν στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα της Formula-Ε. Με αυτο τον τροπο το εντυπωσιακο πρωτοτυπο προσφερει μοναδικη οδηγικη αισθηση με μηδενικους ρυπους. Παραλληλα μια σειρα προηγμενων τεχνολογιων που περιλαμβανουν και συστημα αυτονομης οδηγησης δειχνουν την εστιαση της Renault στο να συνεχισει να εφοδιαζει τα μοντελα της με τεχνολογικα συστηματα αιχμης.  
Ο επικεφαλης σχεδιασμου του Groupe Renault κ. Laurens van den Acker δηλωσε για αυτη την πολυ σημαντικη διακριση που απεσπασε το Renault TREZOR:
«Θα ηθελα να ευχαριστησω του κριτες για αυτη την σημαντικη βραβευση, η οποια μας εμπνεει για να συνεχισουμε την εξελιξη της σχεδιαστικης μας στρατηγικης. Οι δυναμικες, αισθησιακες γραμμες του TREZOR ανοιγουν το δρομο για σχεδιαστικα και τεχνολογικα χαρακτηριστικα που θα δουμε συντομα στα μελλοντικα μας μοντελα. Παραλληλα το TREZOR αποτελει την αφετηρια για ενα νεο κυκλο πρωτοτυπων απο τη Renault, τα οποια συντομα θα αποκαλυφθουν στο κοινο.»

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!