SsangYong: 1.000.000 κινητήρες diesel

Περισσοτεροι απο 1.000.000 κινητηρες πετρελαιου κατασκευαστηκαν στο εργοστασιο παραγωγης κινητηρων της SsangYong στην πολη Changwon, απο το Σεπτεμβρη του 2004 που εκκινησε τη λειτουργια του.

Με ενθουσιασμο και παρουσια υψηλοβαθμων στελεχων πραγματοποιηθηκε η τελετη εορτασμου για την παραγωγη του 1.000.000στου κινητηρα diesel απο τη 2η παραγωγικη μοναδα του εργοστασιου κινητηρων της SsangYong στην πολη Changwon της Ν.Κορεας (την 8η μεγαλυτερη πολη της χωρας), απο το 2004 οποτε και ανοιξε. Προκειται για εναν κινητηρα πετρελαιου 2,2 λιτρων που προοριζεται για πισωκινητη πλατφορμα και ειναι προδιαγραφων Euro6.

Παραλληλα, στο εργοστασιο (1η και 2η παραγωγικη μοναδα) εγινε και η τελετη για το νεο σλογκαν που το χαρακτηριζει και συνοψιζεται στη φραση «Αλλαγη για το καλυτερο». Τοσο η διοικηση του εργοστασιου, οσο και οι εργαζομενοι επιβεβαιωσαν την αποφασιστικοτητα τους να καταστησουν το εργοστασιο στην Changwon την πιο ανταγωνιστικη μοναδα παραγωγης κινητηρων μεσα απο την καινοτομο ποιοτητα, την αναβαθμιση της παραγωγικοτητας, την προσηλωση στις απαιτησεις του πελατη, την ενεργο επικοινωνια με την εταιρεια και τους πελατες της και τη βελτιστοποιηση της σχεση κοστους – αποδοσης.

Αξιζει να σημειωθει οτι το εργοστασιο στην πολη Changwon παραγει 5 τυπους κινητηρων βενζινης και 6 τυπους κινητηρων πετρελαιου σε 2 μοναδες υψηλης τεχνολογιας με δυνατοτητα παραγωγης 430.000 κινητηρων το χρονο, μεταξυ των οποιων και οι κινητηρες 1,6 λιτρου που εξοπλιζουν τα SsangYong Tivoli και XLV.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!