Super bazaar μεταχειρισμένων το Σαββατοκύριακο!

Αν ψαχνεις για μεταχειρισμενο αυτοκινητο, ισως αυτη να ειναι η ευκαιρια σου! Και, γενικα, το ερχομενο Σαββατοκυριακο, 27 και 28 Μαιου, αν εχεις κανονισει… ξεκανονισε, επειδη μπορει να σε περιμενει το επομενο τετρατροχο καμαρι σου. Αυτο το διημερο, η Peugeot Χανιαδακης διοργανωνει το Bazzar Μεταχειρισμενων. Που; Στις εγκαταστασεις της στη Λεωφορο Αθηνων 215 & Κηφισου. Και, τι θα εχει εκει; Διαθεσιμα για τους ενδιαφερομενους θα ειναι περισσοτερα απο 50 δημοφιλη αυτοκινητα της Peugeot, της Citroen και αλλων γνωστων εργοστασιων.

Στο Bazaar Μεταχειρισμενων της Peugeot ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, θα βρισκονται τα διασημα  μοντελα της Peugeot, 108, 208, 308, 508 και 407 οπως και πολλα Citroen C3, C4, C4 Cactus, Xsara ΚΑΙ C5 σε αρκετες διαφορετικες κατηγοριες κυβικων για να καλυπτουν καθε αναγκη.

Μαζι τους, θα βρισκονται επισης και αρκετα ακομα, εγγυημενα απο την Peugeot Χανιαδακης, μεταχειρισμενα μοντελα αλλων εργοστασιων, οπως Alfa Romeo, Skoda Hyundai κ.α..

Και, τι το ξεχωριστο θα εχει αυτο το Σαββατοκυριακο; Οι υποψηφιοι, θα μπορουν να επιλεξουν και να αγορασουν αμεσα το αυτοκινητο που τους αρεσει σε προνομιακη τιμη Bazaar. Και, επειδη οι χαμηλοτερες τιμες συχνα συνοδευονται απο… εκπληξεις (δυσαρεστες) στα μεταχειρισμενα, η Peugeot ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ φροντισε να εξαφανισει αυτο το αγχος, αφου οχι μονο τα εχει ηδη ελεγξει εξονυχιστικα, αλλα και τα προσφερει με γραπτη εγγυηση πραγματικων χιλιομετρων και ακομα 6 μηνες πραγματικη εγγυηση.

To Σαββατο 27 Μαϊου και την Κυριακη 28 Μαϊου, απο τις 10.00 το πρωι μεχρι τις 20:00 το βραδυ, το εξειδικευμενο προσωπικο της PEUGEOT ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ θα περιμενει ολους τους ενδιαφερομενους στην Λεωφορο Αθηνων 215 & Κηφισου για να τους βοηθησει να επιλεξουν το εγγυημενο μεταχειρισμενο αυτοκινητο που τους ταιριαζει.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!