To Citroen C4 Cactus απέκτησε στάνταρ Grip Control και… κάνει δώρα

Το Citroen C4 Cactus, απο τοτε που το οδηγησαμε -εδω, στο TopSpeed.gr, ως σημερα, επιμενουμε οτι ειναι ενα πραγματικο Citroen, αφου ενσωματωνει αυτο που -κατ\’ εμας- εκανε και κανει τη μαρκα να εχει φανατικους φαν: Τα πραγματικα ξεχωριστα, διαφορετικα απο τα αλλα, πρωτοποριακα αυτοκινητα. Σαν ενα πρωτοτυπο που ξεπηδησε μολις απο καποια εκθεση αυτοκινητου, το Cactus αποτελει την εξαιρετικη προταση της Citroen στην ιδιαιτερα αναπτυσσομενη κατηγορια των Crossover. 

Αρκει ομως αυτο το ξεχωριστο και τα φουτουριστικα χαρακτηριστικα του, οπως τα airbumbs για να το κανει best seller; \”Οχι\”, λεει η Citroen, η οποια σχεδιασε ενα πακετο προωθητικων ενεργειων με σκοπο την αποκτηση του Citroen C4 Cactus με οφελος εξοπλισμου εως 1.900€ αναλογα με την εκδοση, χαρη στο Προγραμμα Citroen Respect.   

Το συγκεκριμενο Προγραμμα προτρεπει το μελλοντικο αγοραστη να αποκτησει το νεο C4 Cactus με τιμη απο 13.990€ και οφελος εξοπλισμου εως 1.900€ αναλογα με την εκδοση. Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα ωστοσο, ειναι πως το C4 Cactus φερει standard το προηγμενο συστημα Grip Control στις εκδοσεις PureTech 110 HP Turbo και Diesel BlueHDi 100HP. Το οφελος εξοπλισμου αναλογα με την εκδοση αναφερεται στις εκδοσεις FEEL με Grip Control 100 BlueHDi & 110 PureTech Turbo και προκυπτει απο τα ακολουθα:

Δωρο το Navigation
Δωρο καμερα οπισθοπορειας
Grip Control στον βασικο εξοπλισμο
Ζαντες αλουμινιου 17\’\’ Cross Bi-ton στον βασικο εξοπλισμο

Απο σημερα, διαθεσιμες ειναι οι νεες εκδοσεις του μοντελου με υπερπληρη εξοπλισμο και συγκριτικο πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου του. 

Ωραια ολα αυτα. Αλλα, τι ειναι το Grip Control;

Το συστημα Grip Control ελεγχει και προσαρμοζει την περιστροφη των μπροστινων τροχων του αυτοκινητου, παρεχοντας ετσι τη δυνατοτητα κινησης κατω απο ιδιαιτερα δυσκολες συνθηκες. Πιο συγκεκριμενα, το προηγμενο συστημα Grip Control διαθετει τις παρακατω λειτουργιες: 

Κινηση σε κανονικες συνθηκες 
Κινηση σε χιονισμενο οδοστρωμα 
Κινηση στην αμμο 
Προσομοιωση λειτουργιας διαφορικου περιορισμενης ολισθησης για κινηση σε λασπη, βρεγμενο γρασιδι κτλ

Για τις αναγκες κινησης εκτος δρομου το αυτοκινητο εξοπλιζεται με ειδικα ελαστικα “4 seasons Mud & Snow”.

Modes για το Grip Control
STANDARD: Για να οδηγεις στην εξοχη, σε ηλιολουστες παραλιακες διαδρομες, στον αυτοκινητοδρομο η στο κεντρο της πολης,
SAND: Για να μπορεις να φτασεις οσο πιο κοντα γινεται στα πιο ωραια μερη για surf,
OFF ROAD: Για να οδηγεις αφοβα και με περισσοτερη ασφαλεια σε ολισθηρα οδοστρωματα (λασπη, βρεγμενο χορταρι, χωματοδρομο),
SNOW: Για να επισκεφθεις το χειμωνα τα πιο ομορφα χιονοδρομικα κεντρα,
ESP OFF: Για να απενεργοποιησεις το συστημα ESP.

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!