To Fiat 500 Riva… έδεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης

Παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στην Ελλαδα το νεο Fiat 500 Riva, το ξεχωριστο ιταλικο μοντελο που συνδυαζει και ενσωματωνει την υψηλη αισθητικη της FIAT και τη ραφιναρισμενη ιταλικη φινετσα της RIVA.

Η παρουσιαση πραγματοποιηθηκε στο πλαισιο ειδικης εκδηλωσης, του Exclusive Private Viewing Event της ΕΚΚΑ YACHTS στη Μαρινα Βουλιαγμενης. Οι προσκεκλημενοι ειχαν την ευκαιρια να θαυμασουν απο κοντα αλλα και να περιηγηθουν απο την εξειδικευμενη ομαδα της ΕΚΚΑ YACHTS, σε τεσσερα μοναδικα σκαφη, FERRETI 960, PERSHING 92, RIVA 88 Domino Super και RIVA 63 VIRTUS, που βρεθηκαν μαζι, για πρωτη φορα στην Ελλαδα. Εκτος απο τα ιδιαιτερα αυτα σκαφη που εντυπωσιασαν με την κομψοτητα, την αρτιοτητα της αισθητικης, την πολυτελεια και το υψηλο επιπεδο επιδοσεων τους, το ελληνικο κοινο ειχε τη δυνατοτητα να απολαυσει απο κοντα και το ξεχωριστο Fiat 500 Riva.

Το νεο Fiat 500 Riva διατιθεται ηδη στην Ελλαδα στις εκδοσεις βενζινης 1,2 69HP και 0,9 85HP, καθως και στην εκδοση πετρελαιου με τον κινητηρα 1,3 MTJ 95HP. Το πολυτελες μοντελο ξεχωριζει για τη μοναδικη εμφανιση και τις εκλεπτυσμενες λεπτομερειες του, που εχουν διαμορφωθει σε συνεργασια με τη Riva, μια θρυλικη μαρκα στον ναυτικο κοσμο, συνωνυμη της ιταλικης κομψοτητας. Το ξεχωριστο στυλ εκφραζεται μεσα απο το τις ξυλινες επενδυσεις απο μαονι στο ταμπλο και στον επιλογεα ταχυτητων. Πλεον τα εξαιρετικα αυτα υλικα των σκαφων Riva που αποτελουν και προνομιο των πολυτελων αυτοκινητων, βρισκουν νεα ερμηνεια στο 500 Riva.

Το εμβληματικο Fiat δενει απολυτα με τη διαχρονικη γοητεια της Riva, και το αποτελεσμα ειναι ενα αυτοκινητο που συνδυαζει το στυλ και τα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα και των δυο εταιρειων. Δυο απολυτοι θρυλοι στον κοσμο των αυτοκινητων και των σκαφων συναντιουνται για να δημιουργησουν ενα νεο «αντικειμενο» ποθου, το οποιο συμβολιζει την απαραμιλλη ιταλικη ομορφια.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!