To Hyundai Elantra κατέκτησε Διεθνές Βραβείο Σχεδιασμού για το 2016

Αυτη η κορυφαια διακριση αποδεικνυει τη δεσμευση της Hyundai για τη δημιουργια τολμηρων σχεδιαστικα μοντελων 


Το  Hyundai Elantra (2017) κατεκτησε χαλκινο βραβειο στο International Design Excellence Award (IDEA®) για το 2016 στην κατηγορια «Αυτοκινηση & Μεταφορες του 2016» για την εξαιρετικη και τη μοναδικη του σχεδιαση.

Το Hyundai Elantra διακριθηκε αναμεσα σε περισσοτερες απο 1.700 σχεδιαστικες μελετες απο 30 και πλεον χωρες που διαγωνιστηκαν στο IDEA για το 2016. Ο κ. Cameron Campbell, Προεδρος της Κριτικης Επιτροπης της Industrial Designers Society της Αμερικης (IDSA), ηγηθηκε μιας ομαδας εμπειρογνωμονων παγκοσμιου φημης απο 3 εως 6 Ιουνιου στο εμβληματικο Μουσειο Χενρι Φορντ στο Dearborn (State of Michigan) ωστε να αξιολογησουν περισσοτερους απο 600 φιναλιστ. 
Τα αποτελεσματα ηταν – 26 Χρυσα, 47 Ασημενια και 63 χαλκινα βραβεια, που καλυπτουν ενα ευρυ φασμα 21 κατηγοριων, οπως social impact, ιατρικες και επιστημονικες καινοτομιες, μεταφορες, σπιτι και κηπος, γραφειο, προσωπικα αξεσουαρ, παιδικα προϊοντα, αθλητικα ειδη, και πολλες αλλες. «Εκτιμω τις αξιολογες συζητησεις με τους συνεργατες μου απο διαφορετικους επιστημονικους κλαδους στον καθορισμο του καλυτερου σχεδιασμου» ειπε ο κ. Campbell.

\”Αυτη η κορυφαια διακριση για το Elantra (2017) αποδεικνυει τη δεσμευση της Hyundai Motor για τη δημιουργια τολμηρων και εξαιρετων σχεδιασμων\” δηλωσε ο κ. Peter Schreyer, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος Σχεδιασμου της Hyundai Motor Group. \”Αυτο το βραβειο για το Elantra μας κανει περηφανους και ειναι μεγαλη αναγνωριση για την ηγεσια της σχεδιαστικης μας ομαδας\”.

Το IDEA® ειναι ενας κορυφαιος διεθνης σχεδιαστικος διαγωνισμος, που αναγνωριζει και προωθει εξαιρετικους σχεδιασμους σε ενα ευρυ φασμα βιομηχανιων και κλαδων, που διεξαγεται σε ετησια βαση απο την Industrial Designers Society της Αμερικης (IDSA). 
Η αξιολογηση του IDEA βασιζεται στα ακολουθα κριτηρια : Σχεδιαστικη καινοτομια, οφελος για τον χρηστη, το οφελος για τον πελατη, κοινωνικο οφελος και αισθητικη.

Το Hyundai Elantra (2017), διατιθεται ως ενα παραδοσιακο compact sedan, ενα αποτελεσματικο υπερτροφοδοτουμενο Eco μοντελο και μια επερχομενη Sport εκδοση, διαθετει ενα τολμηρο αεροδυναμικο σχεδιασμο με μια ολοκληρωμενη σειρα χαρακτηριστικων ασφαλειας, μοντερνο εσωτερικο στυλ με χαρακτηριστικα ανωτερης κατηγοριας και τεχνολογιες φιλικες προς τον χρηστη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!