To Hyundai Tucson πιο αγαπημένο οικογενειακό στη Γερμανία

Οι οικογενειες αγαπουν το Hyundai Tucson : Οι αναγνωστες της γερμανικης «Bild am Sonntag» ανεδειξαν το compact SUV ως το «πιο φιλικο προς την οικογενεια αυτοκινητο εισαγωγης για το 2019». Αυτη ειναι η δευτερη φορα που η μεγαλυτερη σε κυκλοφορια κυριακατικη εφημεριδα της Γερμανιας απονεμει στο Tucson το βραβειο του πιο φιλικου οικογενειακου οχηματος. Φετος, το Hyundai Tucson επικρατησε αναμεσα σε 16 διεθνους φημης ανταγωνιστες.


Στην αναζητηση της για το «Αυτοκινητο Εισαγωγης του 2019», η συντακτικη ομαδα του αυτοκινητιστικου τμηματος του Bild Group προτεινε 17 οχηματα απο τα οποια οι αναγνωστες της Bild am Sonntag επελεξαν πεντε υποψηφια για τον τελικο γυρο, τα οποια διατεθηκαν σε πεντε οικογενειες αναγνωστων, οι οποιες πραγματοποιουν εκτεταμενες δοκιμες στο Κεντρο δοκιμων DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστες αξιολογουν τα οχηματα στην καθημερινη χρηση, την ποιοτητα, την ανεση, τη σχεση τιμης / αποδοσης και την οδηγικη απολαυση.


Ο κ. Tom Drechsler, Δ/ντης Συνταξης του αυτοκινητιστικου τμηματος του Bild Group δηλωσε: «Το Hyundai Tucson εχει πεισει τους αναγνωστες της Bild am Sonntag για τα χαρακτηριστικα ανεσης, ασφαλους οδηγησης και συνδεσιμοτητας που διαθετει αλλα και για το οτι ειναι το μονο που προσφερει πενταετη εγγυηση χωρις οριο χιλιομετρων. Τελικα, οι οικογενειες που πραγματοποιησαν τις δοκιμες επελεξαν το SUV απο τη Νοτια Κορεα ως το πιο φιλικο προς την οικογενεια αυτοκινητο εισαγωγης του 2019. Συγχαρητηρια! \”



«Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με το βραβειο που κατεκτησε το Hyundai Tucson απο την «Bild am Sontag», επιβεβαιωνοντας το DNA της Hyundai που ειναι πολυ σημαντικο για εμας : Αναπτυξη και διαθεση εξατομικευμενων οχηματων συμφωνα με τις επιθυμιες του πελατη\”, δηλωσε ο κ. Holger Müller, Director of Sales της Hyundai Motor Germany.

Ο κ. Till Wartenberg, Director Marketing & Press της Hyundai Motor Deutschland, παρελαβε το βραβειο παρουσια των οικογενειων που δοκιμασαν το αυτοκινητο και προσθεσε : \”Η γνωμη σας και το βραβειο για το \”πιο φιλικο οικογενειακο αυτοκινητο εισαγωγης\” αποδεικνυουν οτι η στρατηγικη της Hyundai για τη δημιουργια καινοτομων τεχνολογιων, οπως τα ενεργα συστηματα υποβοηθησης οδηγου, που ειναι διαθεσιμα σε ενα ακομη ευρυτερο φασμα πελατων ειναι η σωστη. \”

Hyundai Tucson – Ενα best-seller με καινοτομο τεχνολογια

Με περισσοτερες απο 11.000 νεες ταξινομησεις κατα τους πρωτους πεντε μηνες του 2019, το συμπαγες SUV Tucson ειναι ενα απο τα πιο δημοφιλη μοντελα της Hyundai στη Γερμανια. Μονο τον Μαϊο του 2019, περιπου 2.600 αγοραστες επελεξαν το Hyundai Tucson (42,8% περισσοτεροι απο ο, τι τον Μαϊο του 2018).

Η Hyundai προσφερει το Tucson με δυο αποδοτικους βενζινοκινητηρες και τρεις πετρελαιοκινητηρες CRDi με πρωτοποριακη υβριδικη τεχνολογια 48V, η οποια μειωνει την καταναλωση καυσιμου εως και 12%. Αναλογα με τον κινητηρα, διατιθεται με χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων, κιβωτιο ταχυτητων DCT 7 σχεσεων και αυτοματο 8-ταχυτο κιβωτιο.

Με την πρωτοποριακη αυτη τεχνολογια, η Hyundai στοχευει στη μειωση της καταναλωσης καυσιμου και των εκπομπων ρυπων CO2 εξασφαλιζοντας ταυτοχρονα μεγιστη οδηγικη απολαυση.

Επιπλεον, το Hyundai Tucson διαθετει τα πιο προηγμενα συστηματα υποβοηθησης του οδηγου, (Hyundai SmartSense), τα οποια αυξανουν σημαντικα την οδηγικη ασφαλεια και προσφερουν πιο ευχαριστη οδηγικη ανεση. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!