To Jeep Renegade Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα 2016!

 Εμεις το λεγαμε οτι το Jeep Renegade  αποδεικνυεται ως το ιδανικο αυτοκινητο για την Ελλαδα αφου ειναι σκληροτραχηλο εκτος δρομου, ευχαριστο εντος , πρακτικο αλλα και οικονομικο με κινητηρες που ταιριαζουν γαντι στον Ελληνα φορολογουμενο.
Τα μελη του θεσμου «Αυτοκινητο της χρονιας για την Ελλαδα» ψηφισαν το Jeep Renegade  ως το Αυτοκινητο του 2016, σε εκδηλωση η οποια ελαβε χωρα στις 10 Δεκεμβριου 2015, στον Αλιμο. Μελη της επιτροπης αποτελουν 23 καταξιωμενοι δημοσιογραφοι με πολυετη εμπειρια στο χωρο του αυτοκινητου οι οποιοι ψηφιζουν με βαση το πως ενα μοντελο ανταποκρινεται στις αναγκες του Ελληνα καταναλωτη αλλα και βασει κριτηριων οπως τεχνολογια, καινοτομια, κοστος κτησης και χρησης, επιδοσεις και ασφαλεια.

Με την τιμητικη διακριση του Αυτοκινητου της χρονιας 2016, το μοντελο που σημανε την μεγαλη επιστροφη της θρυλικης Jeep στην ελληνικη αγορα, συνεχιζει ακομη πιο ισχυρο την εμπορικη του επιτυχια.

Το βραβειο παρελαβε ο Διευθυνων Συμβουλος της Lancia Jeep Hellas, κ. Πολυχρονης Συγγελιδης, απο τον προεδρο του θεσμου, κ. Αντωνη Κολλια. Μεταξυ αλλων, ο κ. Συγγελιδης ανεφερε πως «ειναι ιδιαιτερη χαρα και μεγαλη τιμη αυτο το βραβειο για το Jeep Renegade. Ειναι η ανωτατη τιμητικη διακριση στο χωρο του αυτοκινητου στην Ελλαδα, που προερχεται απο τους πλεον ειδικους, τους καταξιωμενους δημοσιογραφους του χωρου, που εκτιμησαν οτι το Jeep Renegade ειναι το πιο σημαντικο αυτοκινητο για τις προτιμησεις των Ελληνων αγοραστων για το 2016 με τις συνθηκες που επικρατουν στη χωρα μας».

Το Jeep Renegade ξεκινησε την καριερα του τον Ιανουαριο του 2015 ενω το Νοεμβριο στη γκαμα προστεθηκε η πολυαναμενομενη εκδοση 1.400 κυβικων, 170 ιππων με τετρακινηση και αυτοματο κιβωτιο 9 σχεσεων. 

Η επιτυχια του μοντελου συνισταται στα μοναδικα χαρακτηριστικα του οπως η κορυφαια ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια, η συγχρονη ξεχωριστη σχεδιαση, το εξυπνο συστημα τετρακινησης με κορυφαιες εκτος δρομου ικανοτητες, η ευκολια και η πρακτικοτητα στην καθημερινη χρηση και η πλουσια γκαμα κινητηρων – κιβωτιων ταχυτητων και συστηματων μεταδοσης.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!