To Nissan 370Z NISMO φτιάχνει και… λουκουμάδες!

Με αφορμη τον εορτασμο του #NationalDonutDay στις ΗΠΑ, ο  πρωταθλητης του Formula Drift Chris Forsberg,  επιδεικνυει την “μαεστρια” του στην πλαγιολισθηση για μια ακομα φορα, σε ενα μοναδικο γυρισμα σε στουντιο της Νοτιας Καλιφορνιας.  Συγκεκριμενα, η αποστολη του Forsberg ηταν να “πασπαλισει” με χιλιαδες μικροσκοπικα κομματακια πολυχρωμης τρουφας , πανω απο 300 λουκουμαδες  πλαγιολισθαινοντας με ενα Nissan 370Z NISMO !

Οι συντελεστες της παραγωγης, προκειμενου να σιγουρευτουν οτι οι λουκουμαδες θα “πασπαλιστουν” σωστα, εριξαν στο πατωμα του στουντιο περισσοτερα απο 2.800 κιλα πολυχρωμης τρουφας. Ο Forsberg με 350 ιππους και 15 περασματα, οχι μονο εφτιαξε τα λαχταριστα donuts αλλα και “εγραψε” στο πατωμα του στουντιο, εξισου συναρπαστικα… “donuts” !  

Απολαυστε το video με τα … “donuts” του 370Z NISMO

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I4N_AindbG8]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!