To Opel Ampera-e σε ηλεκτρίζει με την φοβερή επιτάχυνση του

Επιταχυνση και ικανοτητα προσπερασης σπορ αυτοκινητου

Η Opel φερνει την επανασταση στην ηλεκτροκινηση στο προσεχες “Mondial de l’Automobile” στο Παρισι. Απο 1-16 Οκτωβριου, κανει την παγκοσμια πρεμιερα του το Opel Ampera-e – ενα ηλεκτρικο αυτοκινητο που ‘ηλεκτριζει’ με καθε τροπο. Το νεο μοντελο με το σημα του κεραυνου συνδυαζει πρωτοποριακη τεχνολογια μπαταριας και λειτουργια με μηδενικους ρυπους με μια απολαυστικη οδηγικη εμπειρια, καθως η μεγιστη ροπη των 360 Nm προσφερει εντυπωσιακες τιμες επιταχυνσης και δυνατοτητες προσπερασης.

«Το Opel Ampera-e κανει την ηλεκτροκινηση απολυτα εφικτη για καθημερινη χρηση και  ετοιμη για το μελλον» σχολιαζει ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Το Ampera-e καταδεικνυει με εντυπωσιακο τροπο πως η βιωσιμοτητα και η οδηγικη απολαυση μπορουν να συνυπαρχουν αριστα. Και με τον πανισχυρο ηλεκτροκινητηρα του προσφερει γνησια οδηγικη απολαυση.»

Η μεγιστη ροπη των 360 Nm βρισκεται πισω απο το εκρηκτικο ταπεραμεντο του νεου Opel. Ο ηλεκτροκινητηρας αποδιδει 150 kW/204 hp (PS). Οι εκκινησεις απο σταση στα φαναρια και η εισοδος στο αυτοκινητοδρομο ειναι απο τα ατου του Opel Ampera-e. Το συμπαγες μοντελο επιταχυνει στα 50 km/h σε μολις 3,2 δευτερα, ενω η εν κινησει επιταχυνση 80 – 120 km/h για προσπεραση ολοκληρωνεται σε μολις 4,5 δευτερολεπτα (προκαταρτικες τιμες). Επομενως, το Ampera-e εχει επιδοσεις επιπεδου OPC, της κορυφαιας κατηγοριας σπορ μοντελων Opel.

Το Opel Ampera-e υποσχεται απολαυστικη οδηγηση και στον αυτοκινητοδρομο με ταχυτητες εως 150 km/h. Ταυτοχρονα, το Ampera-e προσφερει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια απο τα περισσοτερα αλλα ηλεκτρικα μοντελα του ανταγωνισμου. Οι συμπαγεις διαστασεις του οφειλονται στην επιπεδη τοποθετηση της μπαταριας κατω απο το πατωμα του οχηματος. Η αποδοτικη χωροταξικα θεση της μπαταριας επιτρεπει επισης τη διαμορφωσης μιας ευρυχωρης καμπινας για την ανετη μεταφορα πεντε επιβατων και χωρο αποσκευων εφαμιλλο με ενος συμπαγους μοντελου.

Εξαιρετικη ψυχαγωγια: κατεβαστε τις αγαπημενες σας ταινιες και μουσικες

Οι επιβατες μπορουν να περνουν απολαυστικα την ωρα τους σε ταξιδια μεγαλων αποστασεων. Περα απο την εξαιρετικη αισθηση ευρυχωριας, το αυτοκινητο προσφερει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας ψηφιακης συνδεσιμοτητας κατα τα συνηθη προτυπα Opel. Το Ampera-e διαθετει τη νεοτερη γενια του συστηματος IntelliLink infotainment καθως και Opel OnStar. Αναλογα με τη διαθεσιμοτητα, το βραβευμενο συστημα προσωπικης συνδεσιμοτητας και υπηρεσιων υποστηριξης παρεχει προσβαση σε μεχρι επτα συσκευες ταυτοχρονα μεσω του ισχυρου Wi-Fi hotspot. Τα συμβατα με Apple CarPlay και Android Auto συστηματα IntelliLink φερνουν τον κοσμο των smartphones στο Ampera-e, ωστε οι επιβατες να μπορουν να απολαμβανουν την αγαπημενη τους μουσικη η να κατεβαζουν τις ταινιες της προτιμησης τους. Αυτα ειναι μερικα μονο παραδειγματα απο τις πολυαριθμες λειτουργιες της πολυδιαστατης φιλοσοφιας ψυχαγωγιας.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cmMdy1TYpsE]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!