To Opel Astra TCR του 2017, θα μπορεί να συμμετάσχει και σε αγώνες αντοχής


H Kissling Motorsport αναλαμβανει την υποστηριξη πελατων για το αγωνιστικο Opel Astra TCR των ιδιωτων

Πριν ξεκινησει η αγωνιστικη περιοδος του 2017 στις διεθνεις πιστες, το Opel Astra TCR βρισκεται στο τελευταιο σταδιο προετοιμασιας του. Με βαση την εμπειρια που αποκτηθηκε απο το ντεμπουτο του αυτοκινητου το 2016, τον περασμενο χειμωνα βελτιωθηκαν καποιες τεχνικες λεπτομερειες στο αγωνιστικο Opel των 350 hp, το οποιο απευθυνεται σε ιδιωτες που συμμετεχουν σε πρωταθληματα τουρισμου, εν’ οψει της πιστοποιησης του τον ερχομενο Μαρτιο. Μετα απο αυτη τη διαδικασια, το Opel Astra TCR θα μπορει να συμμετασχει σε ολα τα πρωταθληματα TCR ανα τον κοσμο. Σ’ αυτα περιλαμβανεται το παγκοσμιο πρωταθλημα TCR International και εντεκα συνολικα εθνικα και περιφερειακα πρωταθληματα, αναμεσα στα οποια και το γερμανικο ADAC TCR. Επιπλεον, αρκετοι αγωνες αντοχης οπως οι 24 Ωρες του Nürburgring, της Βαρκελωνης και του Ντουμπαϊ, εχουν προβλεψει κατηγοριες για TCR αυτοκινητα. Το ιδιο ισχυει και για το πιο δημοφιλες – στους ιδιωτες – πρωταθλημα στον κοσμο, το VLN Endurance Championship το οποιο διεξαγεται στη θρυλικη πιστα Nordschleife του Nürburgring.


Πριν απο την πιστοποιηση του αυτοκινητου θα γινει μια δοκιμη BoP (Balance of Performance) στις 1-2 Μαρτιου στην πιστα Adria International Raceway κοντα στη Βενετια. Κατα τη διαρκεια της δοκιμης, οι επιδοσεις των αυτοκινητων κλασης TCR ολων των συμμετεχοντων κατασκευαστων ελεγχονται απο εναν επαγγελματια οδηγο, το οποιο θα εχει ορισει η οργανωση TCR και αναλογα μπαινουν σε μια βασικη καταταξη. Αυτη η διαδικασια εξασφαλιζει την ανταγωνιστικοτητα ολων των αυτοκινητων που συμμετεχουν. Εφοσον κριθει σκοπιμο, διορθωσεις σε επιπεδο ισορροπιας επιδοσεων μπορουν να γινουν και κατα τη διαρκεια της αγωνιστικης περιοδου, ωστε να εξασφαλιστει η ισορροπια δυναμεων στη σειρα εκκινησης με στοχο πιο συναρπαστικους αγωνες και με τη συμμετοχη διαφορετικων κατασκευαστων.


Περαν των ιδιωτικων συμμετοχων σε διαφορα εθνικα πρωταθληματα, το Astra TCR θα κατεβει στο διεθνη στιβο και αυτη τη χρονια. Η βελγικη ομαδα DG Sport Compétition – η οποια με οδηγο τον Pierre-Yves Corthals στο τιμονι του Astra TCR κατεκτησε περσι τον τιτλο του πρωτου TCR Trophy στην Ευρωπη – ετοιμαζεται να συμμετασχει με δυο Opel Τουρισμου στο πρωταθλημα TCR International. Η αγωνιστικη περιοδος ξεκινα στις 2 Απριλιου στο Rustavi International Motopark της Γεωργιας.


Με στοχο την παροχη οσο το δυνατον καλυτερης υποστηριξης στους πελατες της, η Opel αναβαθμιζει τη συνεργασια με τον παλιο συνεργατη της σε τεχνικο επιπεδο και σε επιπεδο εξελιξης, την Kissling Motorsport. Στο μελλον, περαν της εξελιξης και κατασκευης των Astra TCR για ιδιωτες, η εξειδικευμενη σε αυτοκινητα τουρισμου εταιρια απο το Bad Münstereifel, κοντα στο Nürburgring, θα ειναι και υπευθυνη για την υποστηριξη των πελατων. «Θετουμε τις απαραιτητες βασεις για το αγωνιστικο προγραμμα των πελατων μας κατω απο την ιδια στεγη. Αυτο εξασφαλιζει ταχυρρυθμες διαδικασιες, πιο γρηγορα καναλια επικοινωνιας και αποτελεσματικη εξυπηρετηση για τους πελατες με Astra TCR», δηλωσε ο Διευθυντης Αγωνιστικου της Opel, Jörg Schrott.


http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!