Van του 2019 το Citroen Berlingo

Το νεο Citroën Berlingo Van, κατεκτησε στην Εκθεση Επαγγελματικων Οχηματων στο Αννοβερο, τον ιδιαιτερα σημαντικο τιτλο του «Διεθνους Van Της Χρονιας 2019»!


Ειναι η δευτερη φορα που το Berlingo Van κατακτα τη συγκεκριμενη διακριση καθως το ιδιο ειχε συμβει και το 1997 κατα το λανσαρισμα της πρωτης γενιας. Μετα απο 1,5 εκατομμυρια πωλησεις, εφτασε η στιγμη της επαναληψης για τη διακριση αυτη, στην 3η γενια του Berlingo Van με τις επαναστατικες τεχνολογιες ανεσης ασφαλειας που προσφερει, χωρις συμβιβασμους στην πρακτικοτητα που κανει το νεο Berlingo ιδιαιτερα σημαντικα για τους επαγγελματιες.
Με τον τροπο αυτο συνεχιζεται μια πολυ θετικη και μακρα παραδοση που εχει δημιουργησει η Citroën στην πολυ δυναμικη κατηγορια των επαγγελματικων Vans. Η επιτυχημενη ιστορια της Citroën, εχει ξεκινησει απο το εμβληματικο 2 CV Van, συνεχιστηκε με το Acadiane και το C15 για να φτασουμε στη σημερινη εκδοχη του Νεου Berlingo Van που αποτελει την πλεον εκσυγχρονισμενη προταση της κατηγοριας. 

Το Νεο Berlingo Van ξεχωριζει χαρη στη μοναδικη του προσεγγιση απεναντι στις αναγκες των επαγγελματιων, προσφεροντας εκδοσεις προσαρμοσμενες για την επαγγελματικες δραστηριοτητες στην πολη η στις δυσκολες συνθηκες της υπαιθρου, ενω επιδεικνυει και τεχνολογικη αρτιοτητα στους τομεις της ανεσης και της ασφαλειας. Στον εξοπλισμο του περιλαμβανονται 20 τεχνολογιες που βελτιστοποιουν την ασφαλεια στις μετακινησεις, ενω διαθετει και 4 προτασεις συνδεσιμοτητας. 
«Η Citroën ειναι περηφανη για τη διακριση του Νεου Berlingo Van ως το «Διεθνες Van Της Χρονιας 2019» για αλλη μια φορα. Με τη διακριση αυτη επιβεβαιωνεται το «αλμα» που εχει κανει η 3η γενια του Berlingo σε οτι εχει να κανει με τον εξοπλισμο, υπογραμμιζοντας με τον τροπο αυτο την ανωτεροτητα της Citroën αναμεσα στις προτασεις της αγορας για την κατηγορια των van διανομων. Η επιτυχια αυτη επαναφερει στην επικαιροτητα την εξαιρετικη παραδοση που εχει η Μαρκα στην κατηγορια των Ελαφρων Επαγγελματικων οχηματων και συνεχιζει το success story που ξεκινησαν τα  Acadiane, 2CV Van και C15 η ακομα και το Τtype κατα το παρελθον. Το Νεο Citroën Berlingo Van ειναι ενα μοντερνο επαγγελματικο οχημα, ιδανικο για καθε χρηση που περηφανα φερει την υπογραφη “Inspired By Pro”. 
LINDA JACKSON, Citroën’s CEO

Το Νεο Citroën Berlingo Van ειναι ενα μοναδικης σχεδιασης van, με ιδανικο για τις αστικες μετακινησεις και τις αλλεπαλληλες  στασεις για φορτωση και εκφορτωση. Διατηρει την αισθητικη ταυτοτητα της οικογενειας των αυτοκινητων της Citroën αλλα και του μεγαλυτερου «αδερφου» μοντελου Jumpy, με τον ευελικτο χωρο φορτωσης να μπορει να εξυπηρετησει μια μεγαλη γκαμα αναγκων απο επαγγελματιες. Το εσωτερικο του ειναι μοντερνο και συνδυαζει την πρακτικοτητα με την υψηλη αντοχη, με το ταμπλο του να εχει ενσωματωμενες πολλες τεχνολογικες λυσεις για τις καθημερινες αναγκες αλλα και αρκετους χωρους αποθηκευσης αντικειμενων (του Top Box στο επανω μερος του ταμπλο μπροστα στο συνοδηγο συμπεριλαμβανομενου). Εξελιγμενο με την αρχη «Inspired by Pro» το Νεο Citroën Berlingo Van προσφερει λυσεις για τις αναγκες του καθε επαγγελματια. Ειναι διαθεσιμο σε δυο μεγεθη, M και XL, με μηκος οχηματος 4.40m και 4.75m με δυο διαφορετικα μηκη μεταξονιου και με ωφελιμο φορτιο απο 650 -1.000 κιλα. 

Προσφερεται σε 2 επιπεδα εξοπλισμου:

WORKER με την καμπινα Extenso® και το Πακετο Worker που περιλαμβανει: Grip Control με Hill Assist Descent, αλλα και αυξημενη αποσταση απο το εδαφος κατα 30 mm, με ποδια προστασιας του κινητηρα απο κατω για τις δυσκολες συνθηκες της υπαιθρου. 
DRIVER με: Acoustic Pack, Citroën Connect Nav σε οθονη αφης 8\”, Surround Rear Vision, ανετο καθισμα οδηγου με υποβραχιονιο, ρυθμιση υψους και στηριξης μεσης, καθως και χωρο φυλαξης αντικειμενων κατω απο το καθισμα.  
Οι αυξημενες δυνατοτητες για την ευελιξια της καμπινας, φαινονται απο: 

Το Extenso® Cab για 3 επιβαινοντες (2θεσια διαμορφωση του χωρου του συνοδηγου, με αναδιπλουμενη πλατη και περιστρεφομενη επιφανεια για δελτιο παραγγελιων). 
Καποιες αλλες προαιρετικες ευκολιες οπως ειναι το ανοιγμα της οροφης, η ξυλινη επενδυση του πατωματος, οι πορτες χωρων φορτωσης με παραθυρα, κ.λ.π.) 
Προσφερει απροσκοπτη προσβαση στο χωρο φορτωσης με συρομενες πλευρικες πορτες και ωφελιμο φορτιο εως και 1.000kgm.
Η αποσταση μεταξυ των θολων καθιστα το χωρο φορτωσης ικανο να μεταφερει εως και 2 ευρωπαλετες.

Εχοντας επικαιροποιημενη τεχνολογια, το Νεο Berlingo Van προσφερει ανεση στην οδηγηση και εξαιρετικη ασφαλεια στις μετακινησεις, χαρη στα εξης: 

Η αναρτηση εχει τις ιδανικες ρυθμισεις για να ειναι η καθε μετακινηση οσο πιο ανετη γινεται, ως γνησιο μοντελο της Citroën που εχει παραδοση στον τομεα.
Η νεα πλατφορμα EMP2 επιτρεπει τη χρηση πολλων νεων τεχνολογιων, ενω κανει απολυτα συγχρονα τα οδικα χαρακτηριστικα του μοντελου. 
Το τεχνολογικο επιπεδο που ειναι πρωτογνωρο για την κατηγορια με την ενσωματωση των:

20 συστηματων υποβοηθησης του οδηγου, στα οποια περιλαμβανεται η ενδειξη υπερφορτωσης, η ορατοτητα προς τα πισω σε γωνια 180 μοιρων, το εγχρωμο συστημα Ηead Up Display, το ηλεκτρικο χειροφρενο, το προσαρμοσμενο Cruise Control με αυτοματη διατηρηση της αποστασης απο το προπορευομενο οχημα και το αυτοματο φρεναρισμα.
4 τεχνολογιων συνδεσιμοτητας που περιλαμβανουν τα Citroën Connect Nav και την Ασυρματη Φορτιση για smartphones. 
Οι κινητηρες ειναι οικονομικοι και δυνατοι: Diesel (BlueHDi 130 με συστημα S&S και χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων η αυτοματο 8 σχεσεων – EAT8, BlueHDi 75 με χειροκινητο κιβωτιο και BlueHDi 100 με S&S και χειροκινητο κιβωτιο)
Παραλληλα, η δυνατοτητα μετατροπης σε 4×4 απο την εταιρια Dangel, μεγιστοποιει τις ικανοτητες του μοντελου στην εκδοση BlueHDi 130 με συστημα S&S και χειροκινητο κιβωτιο 6 ταχυτητων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!