Volvo V90 Cross Country: Το καλύτερο αυτοκίνητο για εκδρομές

Η Volvo Cars λανσαρει το V90 Cross Country καλωντας τον κοσμο να ανακαλυψει και να προσθεσει παθος στη ζωη του

Η Volvo Cars λανσαρει το ολοκαινουργιο V90 Cross Country απευθυνοντας στον κοσμο μια ευθεια προσκληση-προκληση: να ανακαλυψουν ξανα αυτο που ξυπναει το παθος στη ζωη τους και να το κανουν μερος της καθημερινοτητας τους. Αυτο ακριβως ειναι το πνευμα της διαφημιστικης καμπανιας της Volvo για το νεο μοντελο.


Συμφωνα με διεθνη ερευνα που πραγματοποιησε προσφατα η Volvo Cars, εξι στους δεκα ανθρωπους παγκοσμιως θελουν να αφιερωνουν περισσοτερο χρονο σε υπαιθριες δραστηριοτητες – με την πεζοπορια, το τρεξιμο και την ποδηλασια να βρισκονται στις κορυφαιες προτιμησεις της σχετικης λιστας. Απο οσους αισθανονται οτι δυσκολευονται να θεσουν ως προτεραιοτητα τα χομπι τους, οι περισσοτεροι (68%) ανεφεραν οτι η δουλεια καταλαμβανει πολυ χρονο στη ζωη τους. Απαντωντας σε αυτα τα ευρηματα, η καμπανια που τρεχει η Volvo Cars για το V90 Cross Country ενθαρρυνει τους ανθρωπους να ανακαλυψουν παλι το παθος και τις περιπετειες που αλλοτε αγαπουσαν κι εβαζαν σε προτεραιοτητα.



«Οι περισσοτεροι απο μας φθανουμε σε ενα σημειο στη ζωη οπου αφοσιωνομαστε πληρως σε μια καριερα και δεν βρισκουμε το χρονο που θα θελαμε για κολυμβηση, σκι η σερφ. Για ορισμενους ανθρωπους αυτο μπορει να σημαινει οτι χανουν την αισθηση της περιπετειας καθως βολευονται σε μια ανετη ζωη. Αυτη η καμπανια μας υπενθυμιζει οτι τωρα ειναι καιρος να συνδεθουμε παλι με τους ανθρωπους και με οσα μας παθιαζουν και αγαπουμε πολυ. Να ζησουμε τη ζωη στην ολοτητα της», λεει ο Τομας Αντερσσον (Thomas Andersson), Αντιπροεδρος Παγκοσμιου Marketing της Volvo Cars.


Αντλωντας εμπνευση απο τον δημοφιλη αειμνηστο Βρετανο φιλοσοφο Αλαν Γουατς (Alan Watts, 1915-1973), η νεα καμπανια ενθαρρυνει τους ανθρωπους να ανακαλυψουν ξανα το ξεχασμενο παθος στη ζωη τους, να επαναπροσδιορισουν τις προτεραιοτητες τους και να ζουν περισσοτερο το «τωρα». 

«Χωρις τη χρηση κλισε εικονων απο την υπαιθρο και χωρις να γινεται επιδειξη των δυνατοτητων του εκτος δρομου, το V90 Cross Country παρουσιαζεται ως The Getaway Car – ιδανικο στο να υποκινησει τους ανθρωπους να αποδρασουν απο τον πολυασχολο βιο τους και να επιτυχουν την πολυποθητη ισορροπια αναμεσα στην εργασια και τη ζωη τους», εξηγει ο Τομας Αντερσσον. 

Οι ληψεις για το διαφημιστικο φιλμ εγιναν μεσα και γυρω απο το Βανκουβερ, στον Καναδα. Η καμερα παρακολουθει τεσσερις ανθρωπους απο το χωρο των επιχειρησεων να συνδεονται ξανα με τα αγαπημενα τους προσωπα και να ξαναβρισκουν το παλιο τους παθος, καθως αφηνουν πισω την πολη μεσα σε ενα V90 Cross Country για να επιδοθουν στο σερφινγκ, το ψαρεμα και να απολαυσουν φωτογραφικες εξορμησεις στη φυση.

Οι εικονες αποκτουν αλλη δυναμικη καθως συνδεονται με τον εμβληματικο λογο «Live Fully Now», του Αλαν Γουατς, απο το 1959: ο φιλοσοφος αποθαρρυνει τους ανθρωπους απο το να ζουν για μια μελλοντικη κατασταση, παρακινωντας τους να ζησουν τη στιγμη και να ασχοληθουν περισσοτερο με οσα αγαπουν. Το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο: «Δεν Μπορεις να Ζησεις Καθολου, Εκτος αν Μπορεις να Ζησεις στο 100% Τωρα».

Η καμπανια ειναι στενα συνδεμενη με τα μηνυματα του δημοφιλους Βρετανου φιλοσοφου Αλαν Γουατς

O Αλαν Γουατς (1915-1973) ηταν Βρετανος φιλοσοφος, ευρεως γνωστος για την ερμηνεια και τη διαδοση της Ανατολικης φιλοσοφιας στο κοινο της Δυσης. Μεχρι το τελος της δεκαετιας του 1960, ειχε αναδειχθει σε αντικομφορμιστικη διασημοτητα που ταξιδευε ανα την Ευρωπη και την Αμερικη για να απευθυνθει με εμπνευσμενες ομιλιες στο ευρυ κοινο. Εγραψε 25 βιβλια και η ηχητικη του βιβλιοθηκη περιλαμβανει περισσοτερες απο 400 ομιλιες. Σημερα ειναι περισσοτερο δημοφιλης απο ποτε, οπως δειχνουν και τα 10 εκατομμυρια downloads των ηχητικων αποσπασματων του. Οι ιδεες του ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενες στην παγκοσμια κοινοτητα οσων επιδιδονται σε υπαιθριες δραστηριοτητες. Ο γιος του, Μαρκ Γουατς, εχει αναλαβει τη διαχειριση του κληροδοτηματος του.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ey2SL5kOtnM]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!