Άγιε Βασίλη… τα πρώτα Ford GT είναι έτοιμα για παράδοση

Η πρωτη εκδοση δρομου του νεου 2017 Ford GT περασε απο τη γραμμη παραγωγης, προαναγγελλοντας την εναρξη παραγωγης του πολυαναμενομενου, συναρπαστικου μοντελου της Ford Performance.

Η Ford Performance φερνει το απολυτο δωρο φετος τις γιορτες 


Στη νεα εγκατασταση περιορισμενης παραγωγης του Multimatic στο Markham, Ontario, ο Raj Nair, Ford executive vice president, global product development, & chief technical officer, οδηγησε ενα Ford GT εκτος της γραμμης παραγωγης, σηματοδοτωντας τη στιγμη.


«Ξεκινωντας το 2016, ειχαμε δυο πρωταρχικους στοχους για το Ford GT – να διακριθουμε στο Le Mans, και να ξεκινησουμε τις παραδοσεις πριν το τελος της χρονιας,» σχολιασε ο Nair. «Πετυχαμε και τα δυο.»

«Για οσους συμμετειχαν στο σχεδιασμο και την εξελιξη του αυτοκινητου, συμπεριλαμβανομενων των εργαζομενων και προμηθευτων μας, η ημερα αυτη ειναι πραγματικη γιορτη γιορτη» προσθεσε. «Το νεο Ford GT προβαλλει τη δυναμη μας στις καινοτομιες και τη δεσμευση μας να προσφερουμε περισσοτερα στους πελατες μας – κυριως ως προς τα υλικα ελαφρου βαρους, την αεροδυναμικη και τις τεχνολογιες του κινητηρα EcoBoost®.»

Το Ford GT αποκαλυφθηκε στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου Β. Αμερικης τον Ιανουαριο του 2015. Σε λιγοτερο απο δυο χρονια, η Ford Performance παραδιδει τωρα τα πρωτα αυτοκινητα σε πελατες σε ολο τον κοσμο.

Εαν …ψηθηκες μπες στο παρακατω link για να διαμορφωσεις το Ford GT συμφωνα με τα γουστα σου…
https://www.fordgt.com/el_gr/performance/gt/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!