Αυτό είναι το γρηγορότερο Pagani ever!

Κρατησου: Ο Horacio Pagani, δεν εχει πει την τελευταια του λεξη. Στην προηγουμενη εκθεση της Γενευης, η Pagani μας αποκαλυψε το Huayra BC. Οπου BC ειναι τα αρχικα του Benny Caiola, ενος car enthusiast, που ηταν φιλος του Pagani και ο πρωτος στη Γη που αγορασε αυτοκινητο απο αυτον (πεθανε, οπως καταλαβαινεις και ο Pagani του αποτιει φορο τιμης). 


Με αυτο το μοντελο των 750 ιππων και των 1215 κιλων, η Pagani Automobili θα προσπαθησει να τιμησει τον Caiola, σπαζοντας το ρεκορ (της;) στο Nurburgring. Ομως, εχει και συνεχεια. 


Τις τελευταιες ημερες, διαρρεεται οτι ηδη ειναι ετοιμη η roadster εκδοχη του Huayra BC και οτι αυτη, θα παρουσιαστει στη φετινη εκθεση της Γενευης. Αυτο, επιβεβαιωθηκε εμμεσως απο τις (χριστουγεννιατικες) ευχες της Pagani Automobili, η οποια δηλωσε οτι \”ευχεται το 2017 να περιλαμβανει εκπληξεις, οπως και το δικο μας\”, συνοδευοντας την ευχη με ενα καμουφλαρισμενο teaser του roadster. Η μικρη λεπτομερεια βεβαια ειναι οτι η Pagani δεχεται παραγγελιες για το Roadster, μιας και τα 20 κομματια της κλειστης εκδοσης, εχουν προπωληθει. 


Το μοντελο, το οποιο θα λεγεται Huayra BC Roadster, θα φορα και αυτο τον εξαλιτρο Mercedes-AMG twin-turbo V-12 αποδοσης 750 ιππων και αποτελει το ελαφρυτερο hypercar που εχει κατασκευαστει ποτε. Επανω του, χρησιμοποιουνται λυσεις οχι μονο απο τους αγωνες αυτοκινητου, οπως το Le Mans, αλλα και της αεροναυπηγικης, για να \”γλιτωσει\” κιλα. Υπομονη, μεχρι τη Γενευη…


Tip: Οι ανθρωποι της Pagani υπολογιζουν οτι κανει το 0-100 χ.α.ω. σε \”κατω απο 2,5 δευτερολεπτα\” και, για το στριψιμο, κανουν λογο για 2G. 


Tip2: Huayra: Πως το σκεφτηκε αυτο το ονομα; Ειναι ο θεος του ανεμου, για τους κατοικους των Ανδεων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!