Βραβείο για Mitsubishi Outlander PHEV

Το 2018 Mitsubishi Outlander PHEV και το Outlander απεσπασαν το περιοπτο βραβειο \”Best 5 All-Around Performance\” απο το Αμερικανικο Automotive Science Group (ASG) στην ετησια ερευνα 2018 Automotive Performance Index(tm) (API). Το Outlander επιλεχθηκε απο 372 υποψηφια μοντελα στην κατηγορια SUV.  Η ερευνα καταγραφει οτι και τα δυο οχηματα προσφερουν εξαιρετικες επιδοσεις και αξια, υπερεχοντας κατα 22% εναντι ενος μεσου SUV.


Με την Αμερικανικη εκδοση του Outlander PHEV να προσφερει πληρως ηλεκτρικη αυτονομια 22 μιλιων και 74 MPG-e κατ’ εκτιμηση του Υπουργειου Προστασιας Περιβαλλοντος (EPA), το plug-in υβριδικο μοντελο συνδυαζει τις ανωτερες επιδοσεις και την αποδοση ενος EV με την πρακτικοτητα ενος crossover. Το επταθεσιο αδελφακι του, το 2018 Outlander, προσφερει 30 MPG στον αυτοκινητοδρομο συμφωνα με υπολογισμους του ΕΡΑ, αποκαλυπτοντας νεες προοπτικες για βελτιωση της αποδοσης και μειωση του κοστους καυσιμου στην κατηγορια SUV. 

Το ASG ειναι ενα ερευνητικο group που βασιζεται σε αντικειμενικα δεδομενα, το οποιο ιδρυθηκε απο την συμβουλευτικη εταιρια περιβαλλοντικης πολιτικης Eco-innovations, LLC. Το βραβειο \”Best 5 All-Around Performance\” του ASG απονεμεται στα καλυτερα πεντε αυτοκινητα καθε κατηγοριας που – συμφωνα με την κριση του οργανισμου – εχουν συγκεντρωσει τα υψηλοτερα σκορ στους τομεις προστασια περιβαλλοντος, οικονομια και κοινωνικη ευαισθησια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!