Δες το Juke R με τους 600 ίππους να driftάρει χωρίς αύριο

 Nissan JUKE-R 2.0: αποκαλυψη της νεοτερης εκδοσης που ανεβαζει την αδρεναλινη στα υψη!

Με το λανσαρισμα του JUKE-R το 2011, η Nissan καταφερε να “παντρεψει” τη συναρπαστικη εκδοχη του δημοφιλους compact crossover με τις εξισου εκρηκτικες επιδοσεις του θρυλικου GT-R.  Τωρα, τεσσερα χρονια μετα, το JUKE-R εχει δεχθει μια θεαματικη αναβαθμιση που αφενος αντανακλα το στυλ του τελευταιου μοντελου του JUKE και αφετερου προσφερει περισσοτερη δυναμη, αλλα και συναρπαστικες επιδοσεις ! 

Το παγκοσμιο ντεμπουτο του JUKE-R 2.0 (οπως αποκαλειται η τελευταια αυτη εκδοχη του), πραγματοποιηθηκε προσφατα στο ετησιο Goodwood Festival of Speed και οπως ηταν αναμενομενο, συγκεντρωσε το ενδιαφερον των παρευρισκομενων. 

Το JUKE-R 2.0, βασιζεται στο νεοτερο μοντελο του JUKE, στο οποιο υπαρχουν εκτεταμενες αλλαγες στο σχεδιασμο του αλλα και προσθετες βελτιωσεις τεχνικου χαρακτηρα. Με κυριο αξονα το πληθος των επιλογων εξατομικευσης του μοντελου με βαση τις επιθυμιες του εκαστοτε ιδιοκτητη του, αλλα και με νεο σχημα στα φωτα με την προσθηκη LED,  τους νεους  καθρεπτες που με τη σειρα τους ενσωματωνουν  φλας τεχνολογιας LED , καθως και με την χαρακτηριστικη μασκα της Nissan τυπου V μπροστα, το JUKE-R 2.0 δεν μπορουσε να μεινει ανεπηρεαστο.

Το ευρος των βελτιωσεων στην αναβαθμισμενη εκδοση του JUKE-R 2.0, συνοψιζεται στα εξης :

• Ο εμπρος προφυλακτηρας ειναι κατασκευασμενος 100% απο ινες ανθρακα, ενω ειναι και  εξ ολοκληρου ανασχεδιασμενος, τοσο αισθητικα οσο και λειτουργικα. Οι οπες ψυξης  εχουν αυξηθει σε μεγεθος κατα 100%, λογω της αυξημενης αναγκης για  την ψυξη του κινητηρα, καθως η ιπποδυναμη του εχει “εκτιναχθει” στα  600bhp !

• Ο πισω προφυλακτηρας  εχει κατασκευαστει  απο ανθρακονηματα, οπου και “φιλοξενει” τις carbon αποληξεις  του διαχυτη.

• Εκτεταμενη χρηση ανθρακονηματων εχει γινει στα φτερα, τους θολους, τα μαρσπιε, οπως και στις εισαγωγες του αερα πανω στο καπο.

• Το Juke-R 2.0, παταει σε νεου σχεδιασμου  τροχους, οπως ακριβως  συμβαινει και στο τρεχων GT-R.

• Το χρωμα ειναι μαυρο ματ (οπως και στην αρχικη εκδοση του μοντελου).

• Ο κινητηρας  εχει αναβαθμιστει για να αποδιδει την εκπληκτικη ιπποδυναμη των 600bhp, οπως συμβαινει και με το GT-R NISMO !

Δειτε σχετικο video με το εκπληκτικο JUKE-R 2.0 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VAEbjUrqEO8]


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!