Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Suzuki!

Η Suzuki εξασφαλιζει οτι αυτο το χειμωνα το αυτοκινητο σου μπορει να σε οδηγησει ως την ακρη του κοσμου! Το μονο που μενει ειναι να προγραμματισεις τις χειμερινες σου αποδρασεις και η Suzuki εχει φροντισει να τις απολαυσεις, οποιος κι αν ειναι ο προορισμος. Αν εχεις Suzuki με ημερομηνια 1ης κυκλοφοριας εως 31ης Δεκεμβριου 2014, το Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων Suzuki προσφερει Δωρεαν Χειμερινο Ελεγχο 20 σημειων εως και τις 31/01/2019.

Η Suzuki ειναι μια μαρκα συνωνυμη της αξιοπιστιας κι ως αποτοκο διασφαλιζει την κατασταση κινητικοτητας αλλα και την ασφαλεια του αυτοκινητου σας, μεσω των συχνων ελεγχων που  προσφερει. 

Στα πλαισια του Δωρεαν Χειμερινου Ελεγχου, ο καθε ιδιοκτητης Suzuki μπορει να επωφεληθει απο ενα συνολο προνομιακων υπηρεσιων οπως: 




Δωρεαν Χειμερινος Ελεγχος 20 σημειων
Εκπτωση 25% σε ανταλλακτικα και εργασιες 
Εκπτωση 25% σε ανταλλακτικα και εργασιες για την αντικατασταση της μπαταριας.

Ο Δωρεαν Χειμερινος Ελεγχος αφορα τεχνικο ελεγχο 20 σημειων που περιλαμβανει τον ελεγχο βασικων μερων του αυτοκινητου οπως:
– Σταθμη λιπαντικου, ψυκτικου υγρου, υγρα φρενων, υγρων υδραυλικου τιμονιου
– Φιλτρο αερα & Φιλτρο A/C
– Λειτουργια A/C
– Συστημα διευθυνσης & αναρτησης
– Συστημα μεταδοσης κινησης
– Μπαταρια
– Δισκοι φρενων, τακακια
– Κατασταση & Πιεση ελαστικων
– Ηλεκτρονικα συστηματα
– Συστημα εξατμισης
– Εξαρτηματα ψυξης
– Φωτα, φλας & υαλοκαθαριστηρες

Εκπτωση 25% σε ανταλλακτικα και εργασιες. 
Η Suzuki για τους οδηγους που προγραμματιζουν εκτος απο τις χειμερινες τους διακοπες και την τακτικη συντηρηση του αυτοκινητου τους η καποια απαιτουμενη επισκευη προσφερεται εκπτωση στα γνησια ανταλλακτικα και τις εργασιες που απαιτουνται.

Εκπτωση 25% σε ανταλλακτικα και εργασιες για την αντικατασταση της μπαταριας. 
Η μπαταρια του αυτοκινητου αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα εξαρτηματα του. Οι χαμηλες θερμοκρασιες του χειμωνα μπορει να προκαλεσουν μειωμενη αποδοση με αποτελεσμα την αποφορτιση η την καταστροφη της. Με το Χειμερινο Ελεγχο, το αρτια εκπαιδευμενο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της Suzuki, ελεγχει δωρεαν την μπαταρια του αυτοκινητου κι αν χρειαστει να αντικατασταθει παρεχεται εκπτωση 25%. Η προσφορα ισχυει για ολα τα αυτοκινητα ανεξαρτητου ηλικιας.

Επιπλεον προνομια απο την Suzuki για τους κατοχους των αυτοκινητων της ειναι:

Ηλεκτρονικη πλατφορμα MySuzuki:

Tωρα οι οδηγοι Suzuki εχουν ολα οσα χρειαζεται να γνωριζουν για το αυτοκινητο τους, σε ενα σημειο, μεσω της ηλεκτρονικης υπηρεσιας mySuzuki για να ενημερωνονται αμεσα, γρηγορα και αποτελεσματικα.
Μεσω της διαδικτυακης πλατφορμας, ο κατοχος εχει προσβαση σε ολες τις πληροφοριες σχετικες με το αυτοκινητο του, ενω ταυτοχρονα απολαμβανει μοναδικα προνομια:
Πληροφοριες οχηματος οπως: ημερομηνια αγορας, στοιχεια
εμπορου, ληξη εγγυησης κ.α. 
Ιστορικο συντηρησης του αυτοκινητου
Προσβαση στο εγχειριδιο χρησης του αυτοκινητου
Προσβαση στον καταλογο αξεσουαρ
Online ραντεβου για service
Ευκολη προσβαση στην επικοινωνια με το Επισημο Δικτυο Suzuki 
Ειδοποιησεις για διορθωτικες ενεργειες & ηλεκτρονικες
αναβαθμισεις

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

30.000 διαφορετικα ανταλλακτικα συντονιζονται καθε δευτερολεπτο για να προσφερουν τη μεγιστη αξιοπιστια που μονο η Suzuki μπορει να εγγυηθει. Οι οδηγοι επιλεγουν Γνησια Ανταλλακτικα, ωστε το Suzuki τους να λειτουργει, οπως την πρωτη μερα που το αγορασαν. Τα Γνησια Ανταλλακτικα ειναι σχεδιασμενα και δοκιμασμενα απο τη Suzuki, καθως πληρουν τις υψηλοτερες προδιαγραφες αποδοσης και αντεχουν στο χρονο. Για αυτο αλλωστε καλυπτονται και με εγγυηση 2 ετων απο την ημερομηνια τοποθετησης τους.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ειναι η απολυτη συνδεση με το δρομο. Για αυτο η Suzuki προτεινει οτι καλυτερο για τις χειμερινες βολτες των πελατων μας σε ασυναγωνιστες τιμες μεσα απο μια αξεπεραστη γκαμα κορυφαιων ελαστικων.

ΓΝΗΣΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο χειμωνας ενδεικνυται για εξορμησεις στην υπαιθρο και η Suzuki μεσω της ευρειας γκαμας γνησιων αξεσουαρ που προσφερει, υποσχεται οτι οι οδηγοι της μπορουν να ξεκινησουν τις χειμερινες τους περιπετειες πιο σιγουροι απο ποτε οτι θα αντιμετωπισουν καθε περιπετεια, εχοντας εφοδιασει το αυτοκινητο τους με μοναδικα Suzuki αξεσουαρ. Η χρηση των γνησιων και υψηλων προδιαγραφων Αξεσουαρ Suzuki εξασφαλιζει οτι το αυτοκινητο διατηρει την ποιοτητα, την ασφαλεια και την οδηγικη συμπεριφορα του.

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προγραμμα του Δωρεαν Χειμερινου Ελεγχου οι οδηγοι αυτοκινητων Suzuki μπορουν να απευθυνθουν στο Επισημο Δικτυο της Suzuki, να επισκεφθουν το site www.suzuki.gr η να ενημερωθουν απο το εξειδικευμενο portal της Suzuki: www.mysuzuki.gr 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!