Η BMW παρέα με τα αστέρια του Hollywood, στο Beverly Hills

Εχοντας προσφατα πρωταγωνιστησει στην ταινια μικρου μηκους “The Escape”, η νεα BMW Σειρα 5 Sedan ελαμψε με την παρουσια της στο κοκκινο χαλι, πλαισιωμενη απο τα μεγαλυτερα αστερια του Hollywood. 
 Για τεταρτη συνεχη χρονια, η BMW ηταν υπερηφανη χορηγος των Βραβειων του Σωματειου Αμερικανων Σκηνοθετων (DGA) ως αποκλειστικος αυτοκινητιστικος εταιρος. Η φετινη, 69η τελετη απονομης των ετησιων βραβειων που τιμουν τα καλυτερα σκηνοθετικα επιτευγματα διοργανωθηκε στο ‘The Beverly Hilton’ στο Beverly Hills, CA. 


«Η συνεχης παρουσια της BMW στα Βραβεια DGA οχι μονον υπογραμμιζει τους στενους δεσμους της μαρκας μας και τη δεσμευση στο Hollywood, αλλα βοηθα να εχουμε και ενεργο ρολο στην κινηματογραφικη βιομηχανια», δηλωσε ο Uwe Dreher, Υπευθυνος Επικοινωνιας της Μαρκας BMW. «Απο το Mission: Impossible μεχρι τα BMW Films, η BMW εχει μακρα ιστορια συνεργασιας με τους καλυτερους και πιο ταλαντουχους δημιουργους και ηθοποιους του Hollywood».  

Η ηθοποιος Jane Lynch ηταν οικοδεσποινα της εκδηλωσης την οποια παρακολουθησαν μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα του Hollywood, οπως Emma Stone, Ryan Gosling, Amy Adams, Nicole Kidman, Casey Affleck, Helen Mirren, Rooney Mara, Isabelle Huppert, Anna Chlumsky, Laverne Cox, Cuba Gooding Jr., Tony Hale, Christine Lahti, Mandy Moore, Kevin Nealon, Trevante Rhodes και Milo Ventimiglia.


Ο Σκηνοθετης Sir Ridley Scott (γνωστος απο τα \”Alien“ (1979), ”Blade Runner“ (1982), ”Thelma & Louise“ (1991), ”Gladiator“ (2000), ”The Martian” (2015)) αναγνωριστηκε με την Υψηλοτερη Διακριση για το συνολο του σκηνοθετικου εργου του στη Μεγαλη Οθονη (Lifetime Achievement Award). Τη διακριση ελαβε απο τους Michael Fassbender και Billy Crudup. Οι Orlando Bloom και Josh Hartnett, πρωταγωνιστες σε ταινιες που σκηνοθετησε ο Sir Ridley Scott, παρευρεθηκαν επισης προς τιμην του.



Ο Damien Chazelle βραβευτηκε ως ο καλυτερος κινηματογραφικος σκηνοθετης του 2016 (Outstanding Directorial Achievement in Feature Film for 2016) για την ταινια του “La La Land”, και παρελαβε το βραβειο απο τον περσινο νικητη Alejandro G. Iñárritu (“The Revenant”).

Η νεα BMW Σειρα 5 εζησε μια ακομα στιγμη Χολιγουντιανης λαμψης στο κοκκινο χαλι των Βραβειων DGA, κανοντας το ντεμπουτο της στη μεγαλη οθονη διπλα στους Clive Owen, Dakota Fanning και Jon Bernthal στο τελευταιο φιλμ της BMW “The Escape” – μια ταινια μικρου μηκους γεματη δραση, σκηνοθετημενη απο τον υποψηφιο για Οσκαρ της Ακαδημιας Κινηματογραφου (Academy Award®) Neill Blomkamp (“District 9,” “Elysium”).


Η νεα BMW Σειρα 5 sedan ειναι η αποδοτικοτερη, ισχυροτερη και πιο προηγμενη εκδοση στην ιστορια του μοντελου και αναμενεται στα καταστηματα των εμπορων στις 11 Φεβρουαριου, 2017. Η 7η γενια διαθετει προηγμενη δυναμικη συμπεριφορα, νεες τεχνολογιες οπως Αναγνωριση Χειρονομιων, 3D Remote Camera της BMW, παρκαρισμα με τηλεχειρισμο, και πλειστα προηγμενα συστηματα υποστηριξης οδηγου. Στην παγκοσμια διαφημιστικη καμπανια λανσαρισματος του μοντελου πρωταγωνιστει ο ηθοποιος Scott Eastwood.


Το Βραβειο Καλυτερης Κινηματογραφικης Σκηνοθεσιας του Σωματειου Αμερικανων Σκηνοθετων λειτουργει σαν το τελειο βαρομετρο στην κουρσα για το Οσκαρ Καλυτερης Σκηνοθεσιας. Μονον επτα φορες απο την εναρξη του θεσμου Βραβειων DGA ο νικητης του βραβειου δεν εχει αποσπασει ταυτοχρονα και το βραβειο Οσκαρ της Αμερικανικης Ακαδημιας Κινηματογραφου (Academy Award®).


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!