Η Carglass και ο μεγαλύτερος ανθρώπινος χάρτης


Ολοκληρωθηκε η μεγαλυτερη φιλανθρωπικη διοργανωση της Belron®, μητρικης εταιριας της Carglass®, με στοχο την υποστηριξη του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Afrika Tikkun. Στις 23 και 24 Σεπτεμβριου 2016, στο Eton Dorney του Λονδινου, συγκεντρωθηκαν περισσοτεροι απο 2000 εργαζομενοι και συνεργατες της Belron® απο 26 χωρες, οι οποιοι συναγωνιστηκαν σε διαφορα αθληματα.

Η 15η φετινη διοργανωση ηταν μοναδικη αφου ο εορτασμος της σφραγιστηκε με την καταρριψη του Παγκοσμιου Ρεκορ Γκινες για τον σχηματισμο του μεγαλυτερου ανθρωπινου χαρτη, επιλεγοντας την ηπειρο της Αφρικης. Για την καταρριψη του ρεκορ συμμετειχαν 811 ατομα, με την παρουσια της εκπροσωπου απο τον οργανισμο Γκινες, Sofia Greenacre.

Η διοργανωση ξεκινησε με το θερμο καλωσορισμα του προεδρου της Belron® Gary Lubner και την παρουσιαση του ποσου που συγκεντρωσαν οι χωρες του Ομιλου για την ενισχυση του Afrika Tikkun.  Το ποσο φετος αγγιξε το 1 εκ. ευρω και ξεπερασε καθε προσδοκια, συμβαλλοντας ενεργα στην προσπαθεια αναπτυξης προγραμματων για βασικη φροντιδα, σιτιση, υγειονομικη περιθαλψη, στεγαση και εκπαιδευση 6.500 παιδιων της Αφρικης. 

Η ελληνικη αποστολη απαρτιζοταν απο 25 ατομα. Περα απο εργαζομενους της Carglass® Ελλαδας, συμμετειχαν συνεργατες και στελεχη ασφαλιστικων εταιρειων, οι οποιοι συναγωνιστηκαν στην κολυμβηση, στην ποδηλασια και στο τρεξιμο. Η Carglass® υπηρετει πιστα το θεσμο της Εταιρικης Κοινωνικης Ευθυνης και το αποδεικνυει εμπρακτα, καθοδηγουμενη παντα απο τις εταιρικες της αξιες: Σεβασμος, Εμπιστοσυνη, Ακεραιοτητα.

Χορηγος στις εμφανισεις στις ελληνικης αποστολης ηταν για ακομη μια χρονια η εταιρια Agraph Promotions

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!