Η Citroen σε βάζει με το… δεξί στο 2019


Η Citroën υποσχεται οτι το νεο ετος θα ειναι γεματο με εκπληξεις για οσους επιλεξουν τα μοντελα της, αλλα και για οσους το εχουν ηδη κανει. Γατι, οπως λεει, με ενα νεο Citroën, ολοι μπορουν να μπουν “με το δεξι” στο 2019 και να απολαυσουν την προηγμενη τεχνολογια, την κορυφαια ανεση και τους βραβευμενους κινητηρες. Παραλληλα, με τους διαθεσιμους συνδυασμους εξατομικευσης, με τους κινητηρες που συμμορφωνονται με τις αυστηροτερες προδιαγραφες Euro 6.2, ολοκληρη η γκαμα των αυτοκινητων της Citroën καλυπτει ολες τις αναγκες του καθε υποψηφιου αγοραστη. 


Η Citroën ομως, δεν σταματαει εκει!

Εχοντας ηδη προσφερει τους πιο ευρηματικους αλλα και ανταγωνιστικους ορους αποκτησης, η Citroën ανατρεπει για ακομη μια φορα τα δεδομενα, με την ενεργεια “CITROËN REVERSE SALES”!

Κατα τη διαρκεια της ενεργειας, η Citroën αλλαζει ξανα ρολους με τους καταναλωτες και δινει τη δυνατοτητα να πουλησουν εκεινοι το παλιο τους αυτοκινητο και να επιλεξουν μεσα απο την πληρη γκαμα των μοντελων της μαρκας, το δικο τους, ολοκαινουργιο Citroën, σε τιμη… REVERSE SALES! 

Η γκαμα των ολοκαινουργιων μοντελων ειναι αμεσα διαθεσιμη και συνοδευεται απο το μοναδικο προγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυαται ενα απολυτα ανετο οδηγικο περιβαλλον. 

Παραλληλα, η 5ετης εγγυηση της Citroën, καλυπτει πληρως τις απαιτησεις των καταναλωτων για ενα ασυγκριτα ηρεμο και αξιοπιστο 2019, αλλα και για το μελλον!

Η νεα χρονια ξεκινα δυναμικα στο Επισημο Δικτυο Διανομεων Citroën! Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να επισκεφθεις την επισημη ιστοσελιδα www.citroen.gr η την σελιδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ , εως τις 31 Ιανουαριου!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!