Η Skoda σε κάνει βόλτα με την αγωνιστική Fabia!

Φετος, η Skoda εχει κλεψει τις εντυπωσεις στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»! Λιγο το (πολυ) προσεγμενο περιπτερο της, λιγο τα νεα μοντελα της και λιγο τα διαφορετικα test drive της, στα οποια εχεις τη δυνατοτητα να συνοδηγησεις, σε μια γρηγορη βολτα, μια αγωνιστικη Fabia, εκαναν τη διαφορα!


Η νεα FABIA, στην σπορ εκδοση MONTE CARLO, υποδεχεται τους επισκεπτες στο κυριως κτιριο της εκθεσης, μπροστα απο μια τεραστιων διαστασεων και υψηλης αναλυσης γιγαντοοθονη, η οποια παιζει videos εναλλαξ απο τους δρομους του πριγκιπατου, απο το διασημο ομωνυμο αγωνα αυτοκινητων και απο τις εντυπωσιακες επιδοσεις της Fabia, στην WRC 2 του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Ραλλυ.



Ειτε καποιο απο τα παραπανω ειτε ολα μαζι συνδυαστικα, ξεσηκωνουν τους επισκεπτες οι οποιοι εκδηλωνουν εντονο ενδιαφερον για ενα test-drive με τη νεα SKODA FABIA. Και αυτο ειναι ενα σημειο που η Kosmocar, επισημος εισαγωγεας-διανομεας της Skoda στην Ελλαδα, εχει κανει την «κινηση ματ» της εφετινης εκθεσης! Στον περιβαλλοντα χωρο, τεσσερις ολοκαινουργιες Fabia ειναι στη διαθεση των επισκεπτων για να τις δοκιμασουν. Και οχι μονο! 


Σε συνεργασια με τoν εξουσιοδοτημενο εμπορο SKODA Μακρης, τεσσερις ειδικα προετοιμασμενες Fabia που συμμετεχουν στους αγωνες του Ενιαιου Πρωταθληματος ειναι στη διαθεση των επισκεπτων ωστε να απολαυσουν μια γρηγορη βολτα – ως συνοδηγοι – στην ειδικα διαμορφωμενη πιστα που εχει δημιουργηθει για αυτο το σκοπο. Μαλιστα, οσοι εζησαν την εμπειρια εμειναν εντυπωσιασμενοι απο τη δυναμικη και την αισθηση που προσφερουν οι Fabia του Ενιαιου.


Το test-drive της Skoda εχει αναδειχθει σε ενα απο τα πλεον εντυπωσιακα στοιχεια της εκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 και αυτο αποδεικνυουν οι ιδιοι οι αριθμοι: το περασμενο Σαββατοκυριακο, πρωτες μερες λειτουργιας της, εγιναν περιπου 150 test-drives το Σαββατο και 200 test-drives την Κυριακη! 


Αναλογη αναμενεται η συνεχεια και για αυτο το Σαββατοκυριακο, τελευταιες μερες λειτουργιας της εκθεσης. Οι ενδιαφερομενοι, θα πρεπει να προμηθευτουν σχετικο κουπονι απο τη ρεσεψιον της Skoda εντος της εκθεσης και στη συνεχεια να κατευθυνθουν προς τον χωρο της μαρκας διπλα στο parking για το test-drive – ειτε της απλης, ειτε της αγωνιστικης εκδοσης, ειτε και των δυο. 

Η εκθεση αυτοκινητου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 διοργανωνεται στο Ολυμπιακο Κεντρο Ξιφασκιας, στο Ελληνικο (πρωην Δυτικος Αερολιμενας Αθηνων). Θα διαρκεσει μεχρι τις 18 Νοεμβριου, με ωρες λειτουργιας τις καθημερινες 15:00-21:00 και τα Σαββατοκυριακα 10:00-21:00. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!