Και η BMW εμπιστεύεται τη YOKOHAMA


 Μετα απο μια σειρα κορυφαιων  διακρισεων  για το ελαστικο ADVAN Sport V105, ερχεται ως προσφατο επιστεγασμα των επιτυχιων αυτων,  η συμφωνια και με το εργοστασιο της BMW, για τον σχετικο εφοδιασμο της γραμμης παραγωγης του νεου μοντελου της σειρας X3.

Η νεα BMW X3, η οποια εκανε το ντεμπουτο της τον περασμενο Νοεμβριο στη Βορεια Αμερικη και θα κυκλοφορησει σταδιακα και στις υπολοιπες αγορες του κοσμου, θα εφοδιαστει με ελαστικα διαστασεων 225/60R18 104W η 245/50R19 105W, αναλογα με την εκδοση.
Το ADVAN Sport V105 ειναι ενα ελαστικο υψηλης αποδοσης που αναπτυχθηκε απο την YOKOHAMA, κυριως για χρηση σε αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων. Το ελαστικο προσφερει εξαιρετικη οδηγικη εμπειρια, σε συνδυασμο με απολυτη ανεση και ασφαλεια. Εκτος απο την νεα BWM X3, εχει τοποθετηθει ως εργοστασιακο ελαστικο  σε αυτοκινητα κυρους και υψηλων επιδοσεων,  οπως τα Audi RS6 και RS7, καθως  και στα Mercedes – Benz CLS και S-Class, απολαμβανοντας με αυτο τον τροπο, την αναγνωριση που του αξιζει.


Επισης, η YOKOHAMA προμηθευει με αγωνιστικα ελαστικα υψηλης αποδοσης τις ομαδες της BMW που μεχρι σημερα εχουν γνωρισει τεραστιες επιτυχιες. Για την ιστορια, η BMW M3 της Schnitzer Motorsport κατεκτησε  το πρωτο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Αυτοκινητων το 1987 και κερδισε επισης το Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Αυτοκινητων Τουρισμου το 1988.
Ανακαλυψε και εσυ τη σπορ συμπεριφορα, την ανεση και την ασφαλεια που προσφερει η σειρα Advan Sport V105 της YOKOHAMA, σε διαστασεις που ικανοποιουν ακομη και τους πιο απαιτητικους ιδιοκτητες αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων.  Περισσοτερες πληροφοριες στο www.yokohama.gr
Τα ελαστικα YOKOHAMA ADVAN V105 εισαγονται και διανεμονται αποκλειστικα απο τη ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!