Μάρκα της χρονιάς για τη σχεδίασή της η Hyundai

Η Hyundai Motor βραβευεται και παλι στα βραβεια Red Dot με τον τιμητικο τιτλο \”Red Dot: Brand of the Year 2018\”, προσθετοντας το στα πεντε βραβεια που εχει ηδη κατακτησει προηγουμενως στο Design Communication για το 2018 για την δημιουργικη και καινοτομο σχεδιαση των προϊοντων της.


Τα βραβεια Red Dot ειναι ενας απο τους πιο αναγνωρισμενους διεθνεις σχεδιαστικους θεσμους παγκοσμιως και το βραβειο \”Red Dot: Brand of the Year\” απονεμεται στη μαρκα που εχει δημιουργησει καινοτομο και δημιουργικο σχεδιασμο σε ιδιαιτερα υψηλο επιπεδο. Φετος, εληφθησαν υποψη οι πρωτοποριακες σχεδιαστικες δημιουργιες της Hyundai, η ποιοτητα σχεδιασης και η εμπειρια διαχειρισης της μαρκας.

\”Ειναι τιμη μας η επιλογη μας ως Red Dot: Brand of the Year 2018. To βραβειο αυτο ειναι μια επικυρωση οτι ειμαστε στο σωστο δρομο και ειναι ενα εντυπωσιακο οροσημο για την εικονα της μαρκας μας\”, δηλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President and Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. \”Αυτο θα πρεπει να μας ενθαρρυνει να προωθησουμε πιο σκληρα την αποψη μας να προχωρησουμε σε πιο δημιουργικη και καινοτομα σχεδιαση στο μελλον, ετσι ωστε η μαρκα μας να μπορει πραγματικα να αγαπηθει απο ολους\”.

Η επισημη τελετη απονομης του βραβειου θα πραγματοποιηθει στις 26 Οκτωβριου στο Βερολινο, στη Γερμανια.

\”Σε μια εξαιρετικα κορεσμενη αγορα, η Hyundai κατορθωνει να απευθυνεται επανειλημμενα στους πελατες της με δημιουργικο τροπο και καταφερνει να μεταφερει το τεχνικο υποβαθρο των αυτοκινητων της με εναν καθολικα κατανοητο τροπο. Οι καινοτομες σχεδιαστικες προσεγγισεις της εταιρειας ειναι τοσο δημιουργικες οσο και υψηλης ποιοτητας, προσφεροντας στους πελατες μια μοναδικη εμπειρια\”, δηλωσε ο καθηγητης Peter Zec, Founder and CEO του Red Dot Award.

Τον Αυγουστο, η Hyundai Motor κατορθωσε ενα ιστορικο ρεκορ για τα βραβεια Red Dot στην ιστορια της εταιρειας, κερδιζοντας τεσσερα Red Dots και τρια \”Red Dot: Best of the Best\”. Η εταιρια κατεκτησε βραβεια για το Solati Moving Hotel, το Hyundai Pavilion, το Genesis Gangnam, το Genesis Sound Design, το Pioneer Film and Safety Hologram στις αντιστοιχες κατηγοριες, οπως Retail Design, Sound Design, Spatial Communication, Film & Animation and Interface & User Experience Design 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!