Νέα σειρά φίλτρων αέρα καμπίνας από τη Nissan

Η Nissan  επεκτεινει τη σειρα υψηλης ποιοτητας φιλτρων αερα καμπινας,  συμπεριλαμβανοντας το Navara και το Micra. Τα εν λογω φιλτρα διαθετουν στρωμα ενεργου ανθρακα και επιστρωση φυσικης πολυφαινολης για την αποφυγη εισοδου αεριων, οσμων και λεπτων σωματιδιων, οπως της σκονης και των αλλεργιογονων, στην καμπινα.


Το συστημα αυτων των φιλτρων,  εισηχθη για πρωτη φορα το Δεκεμβριο του 2017, προσφεροντας στους οδηγους της Nissan την τελευταια λεξη της  τεχνολογιας στα φιλτρα.  Σημερα, περιλαμβανει  11 μοντελα της Nissan, οπως το X-Trail (απο 2007 και μετα), ολα τα Qashqai, ολα τα Juke,  το Micra (απο το 2010 και μετα), ολα τα LEAF, το Navara (απο το 2016 και μετα), καθως  και ολα τα Pulsar.

Κατα μεσο ορο, οι Ευρωπαιοι οδηγοι περνουν συνολικα 10 ημερες (240 ωρες), σε ετησια βαση, , μεσα στα οχηματα τους. Τα παλια, “βουλωμενα”  η μειωμενης αποδοσης  φιλτρα καμπινας,  μπορουν να προκαλεσουν προβληματα υγειας για τους επιβαινοντες. Οι εμπειρογνωμονες πιστευουν οτι το 15-25% των ανθρωπων παγκοσμιως πασχουν απο συμπτωματα αλλεργικης ρινιτιδας, που μπορει να προκληθει απο τα αλλεργιογονα της γυρης που εισερχεται στο εσωτερικο του αυτοκινητου. 

Αυτο μπορει να αποδειχθει επικινδυνο για τους οδηγους, καθως οταν ταξιδευουν με 80 χλμ / ωρα και φτερνιστουν, κλεινουν τα ματια τους σε μια  αποσταση 25 μετρων. 

Η Nissan συνιστα να χρησιμοποιειτε τα τελευταια φιλτρα καθαρου αερα καμπινας και να τα αντικαθιστατε ετησιως, προκειμενου να εξασφαλιστει η βελτιστη αποδοση στην καμπινα του αυτοκινητου σας. 

Ολα τα φιλτρα αερα υψηλης ποιοτητας εχουν πιστοποιηθει απο τους ανεξαρτητους οργανισμους δοκιμων AIR TEST και RNSA.  Ειναι αποδεδειγμενο οτι  εξουδετερωνουν μεχρι και το 96% των αλλεργιογονων της γυρης, πριν αυτα εισελθουν στο οχημα. 

Ο Jean-Christophe Mercier, Αντιπροεδρος  After Sales της Nissan Europe, δηλωσε: “Με τοσο πολυ χρονο που περναμε μεσα στα αυτοκινητα μας, αναγνωριζουμε τη σημασια του ρολου που παιζουν τα φιλτρα καμπινας για τους οδηγους. Με την τεχνολογια των υψηλης ποιοτητας φιλτρων αερα καμπινας, ειμαστε σε θεση να αποτρεψουμε την εισοδο σε μια σημαντικη ποσοτητα οσμων, αεριων και λοιπων σωματιδιων, στο εσωτερικο του αυτοκινητου.\”

Οι κατοχοι και  οδηγοι μοντελων Nissan,  μπορουν να μαθουν περισσοτερα για τα νεα φιλτρα καμπινας στον πλησιεστερο εξουσιοδοτημενο εμπορο/επισκευαστη της Nissan, επωφελουμενοι  και των προνομιων του προγραμματος All Clear Service. 

Συγκεκριμενα η Nissan  με το All Clear Service προσφερει : 

• 25% ΕΚΠΤΩΣΗ στα ανταλλακτικα service,   
• ΔΩΡΕΑΝ Ελεγχο 25 Σημειων,
• ΔΩΡΕΑΝ Οδικη Βοηθεια για ενα ετος.

Το συγκεκριμενο προγραμμα θα διαρκεσει μεχρι και τις 31 Αυγουστου  2018. Σχετικες πληροφοριες και λεπτομερειες  μπορεις να δεις  εδω 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!