Παρακολουθήστε ζωντανά το φεστιβάλ ταχύτητας στο GOODWOOD

Το φεστιβαλ ταχυτητας στο GOODWOOD λαμβανει μερος στην πιστα του δυτικου Sussex  στην Μεγαλη Βρετανια, οπου για αλλη μια φορα αυτο το καλοκαιρι θα συγκεντρωθουν ολα τα θηρια του μηχανοκινητου αθλητισμου για να διασκεδασει ολους τους  οπαδους της. Ξεκινησε χθες την Πεμπτη 25 Ιουνιου και διαρκεσει εως την Κυριακη 28 Ιουνιου.

Το πρωτο Φεστιβαλ Ταχυτητας πραγματοποιηθηκε το 1993, οταν ο Λορδος March, ιδιοκτητης του κτηματος Goodwood, πραγματοποιησε μια εκδηλωση για να φερει τον μηχανοκινητο αθλητισμο πισω στα εδαφη του. Τωρα στο 23ο ετος του φεστιβαλ, οι συμμετοχες εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο αφου απο τις  25.000 συμμετοχες που ειχε το πρωτο Φεστιβαλ εχει φτασει στις 150000!
 
Τι αυτοκινητα θα βρισκονται στο φεστιβαλ; 
Με απλα λογια, ο, τι θα μπορουσες να ονειρευτεις. Απο τις προπολεμικες Bentleys και Mercedes με V8 της F1 της προηγουμενης γενιας, μοτοσικλετες τοσο των νεων οσο και των παλαιων ετων και τα τελευταια supercars και concepts απο τους κορυφαιους κατασκευαστες,
Ως συνηθως, μια σειρα απο αστερια της Formula 1 θα ειναι στο Goodwood οπως ο Lewis Hamilton ο Jenson Button, καθως και απο το παρελθον μεγαλοι οδηγοι και παγκοσμιοι πρωταθλητες οπως ο  Damon Hill και ο Alain Prost.

Το μεγαλο ονομα για τη φετινη εκδηλωση θα ειναι αδιαμφισβητητα ο τρελος Valentino Rossi. Ο εννεα φορες παγκοσμιος πρωταθλητης θα κανει την πρωτη του εμφανιση στο Φεστιβαλ Ταχυτητας το Σαββατο.
Συντονιστειτε και απολαυστε

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-e9UKJjq_Do]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!