Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018

Μεγαλη επιτυχια σημειωσε η εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», που ολοκληρωθηκε την Κυριακη 18 Νοεμβριου 2018 στο πρ. Δυτικο αεροδρομιο Ελληνικου (αιθουσα ξιφασκιας). Η μοναδικη εκθεση αυτοκινητου στην Ελλαδα, αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις στους φιλους των τεσσαρων τροχων και τους λατρεις της τεχνολογιας και της εξελιξης.
 

Αξιζει να τονισθει, το ρεκορ που σημειωθηκε στη προσελευση των επισκεπτων. Υπολογιζεται οτι ο αριθμος των επισκεπτων ξεπερασε τις 95.000. Προκειται για ενα πρωτοφανες ρεκορ για την ελληνικη εκθεση απο την εποχη κρισης και υφεσης που επιβεβαιωνει την αγαπη του Ελληνα για το αυτοκινητο.

Ενα ακομη στοιχειο που δειχνει το μεγεθος της επιτυχιας της φετινης διοργανωσης ειναι και οι πωλησεις καινουργιων αυτοκινητων που σημειωθηκαν κατα την διαρκεια της εκθεσης. Παραλληλα, οι εκπροσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιων, μελη του ΣΕΑΑ, εξασφαλισαν σημαντικο αριθμο παραγγελιων, που θα υλοποιηθουν στις αρχες του 2019, μολις το επιτρεψει η διαθεσιμοτητα των επιλεγμενων μοντελων και εκδοσεων. Ιδιαιτερα επιτυχημενη ηταν και η συμμετοχη των μεγαλυτερων εταιρειων που δραστηριοποιουνται στον τομεα του After Market και της συντηρησης του αυτοκινητου.

Η εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», συνεχιζει την επιτυχημενη πορεια της στην Ελλαδα και οι διοργανωτες ξεκινησαν την προετοιμασια για την επομενη διοργανωση που θα διεξαχθει το 2019.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!