Σάρωσε η Κia στην έρευνα αξιοπιστίας

Για τεταρτη συνεχομενη φορα η Kia αναγνωριστηκε απο την J.D. Power ως ο Νο1  κατασκευαστης στη Μελετη Αρχικης Ποιοτητας 2018 (Initial Quality Study η IQS), με 72 παρατηρησεις ανα 100 οχηματα(Μεσος ορος κατασκευαστων, 93/100). 


 Η Kia διατηρει την ηγετικη της θεση με κορυφαιες επιδοσεις σε διαφορες κατηγοριες, οπως με το Sorento (στα μεγαλα SUV) και το Rio (στα κομπακτ), ενω το Optima (στα μεσαια οικογενειακα), το Sportage (στα μεσαια SUV) και το Sedona (στα μινιβαν) ηταν δευτερα και το Forte (στα μικρομεσαια) τριτο. 

Το Kia Rio

Μετα τις διακρισεις IQS το 2015, το 2016 και το 2017, το Soul απεσπασε και παλι την μεγαλυτερη βαθμολογια ως το πιο πολυχρηστικο μοντελο στην κατηγορια του.

To Kia Soul

«Η πρωτη θεση αναμεσα σε ολους τους κατασκευαστες μαζικης παραγωγης ολης της αγορας για τεσσερα συνεχομενα χρονια δεν αφηνει καμια αμφιβολια ως προς την ποιοτητα και την αξιοπιστια καθε αυτοκινητου και SUV που κατασκευαζει η Kia», δηλωσε ο Michael Cole, Διευθυνων Συμβουλος και EVP, της Kia Motors America.

To Kia Soul σε λευκο, για να το εμπεδωσεις

 \”Με νικητες σε δυο κατηγοριες και με πεντε επιπλεον μοντελα να φιγουραρουν στις τρεις πρωτες θεσεις στις κατηγοριες τους, η εξελιγμενη τεχνογνωσια της Kia και η προτεραιοτητα στην αξιοπιστια επιβεβαιωνονται για ακομη μια φορα\”.

Η φετινη IQS που εγινε στις ΗΠΑ βασιζεται σε απαντησεις τις οποιες εδωσαν 75.712 αγοραστες και μισθωτες νεων μοντελων (2018) για μετα απο 90 ημερες κατοχης και χρησης. Τα οχηματα αξιολογουνται με βαση την εμπειρια οδηγησης, τις επιδοσεις του κινητηρα και της μεταδοσης, καθως και σε ενα ευρυ πεδιο θεματων ποιοτητας που αναφερουν οι κατοχοι των οχηματων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!