Συνέδριο της FCA για τις εταιρικές πωλήσεις

Με τις εταιρικες πωλησεις να αποτελουν ενα πολυ σημαντικο κομματι της συνολικης αγορας αυτοκινητου, η Fiat Chrysler Automobiles, πραγματοποιησε μια ειδικη εκδηλωση εστιασμενη στα δεδομενα που καθοριζουν το παρον και το μελλον αυτου του τομεα.       

Οι εταιρικες πωλησεις σταθερα αποτελουν ενα πολυ βασικο κομματι της αγορας σε διεθνες επιπεδο. Οι προκλησεις που εχουν να αντιμετωπισουν τοσο οι κατασκευαστες, οσο και οι εταιρειες Fleet που δραστηριοποιουνται στο χωρο ειναι μεγαλες και συνεχως μεταβαλλομενες. Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA), οργανωσε στα τελη Νοεμβριου το Fleet & Business Multibrand Event, ενα παγκοσμιο συνεδριο, με στοχο να συζητηθουν και να αναλυθουν ζητηματα που αφορουν στο παρον, αλλα πολυ περισσοτερο στο μελλον των εταιρικων πωλησεων.

Στο συνεδριο, στο οποιο ειχαν προσκληθει και ολες οι μεγαλες εταιρειες που δραστηριοποιουνται στο χωρο στην Ελλαδα, δοθηκε η ευκαιρια οι συμμετεχοντες να ανταλλαξουν αποψεις πανω σε σχετικα με το συγκεκριμενο τομεα θεματα, αλλα και να ερθουν σε επαφη με τις εξελιξεις που αφορουν στο παρον και το μελλον των μοντελων της FCA, οπως ειναι η παρουσιαση υβριδικων, αλλα και αμιγως ηλεκτρικων συστηματων κινησης. Παραλληλα με δεδομενη την εστιαση των μοντελων της FCA στην ασφαλεια, αλλα και την οδηγικη απολαυση, το συνεδριο περιλαμβανε οδηγικη δοκιμη στην πιστα Franciacorta στη Β. Ιταλια, οπου οι συμμετεχοντες ειχαν την ευκαιρια να γνωρισουν σε βαθος τις δυνατοτητες των αυτοκινητων. 

Μοντελα, οπως το νεο 500Χ με τους προηγμενους κινητηρες βενζινης Turbo FireFly, παρουσιασαν τα πλεονεκτηματα της νεας γενιας downsized κινητηρων, ενω οι Giulia – Stelvio Quadrifoglio, αλλα και η νεα σειρα Abarth 595, απεδειξαν οτι η αποδοτικοτητα και ο οδηγικος χαρακτηρας μπορουν να ειναι συμβατες εννοιες.

Τα Fleet & Business Mutlibrand Event, εντασσεται στη συνολικοτερη φιλοσοφια της FCA να εστιαζει σε καθε τομεα της αγορας, προσφεροντας εξατομικευμενες λυσεις με βαση τις αναγκες των πελατων. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!