Χρησιμοποιείστε το smartwatch σας για να τσεκάρετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο Ford

Η Ford επενδυει επιπλεον $4,5 δισεκ. σε λυσεις ηλεκτροκινησης μεχρι το 2020, προσθετοντας 13 νεα ηλεκτρικα οχηματα στην προϊοντικη γκαμα της. Προκειται για τη μεγαλυτερη επενδυση στην ιστορια της για την εξελιξη ηλεκτρικων οχηματων σε διαστημα μιας πενταετιας.

Παραλληλα σχεδιαζει και λανσαρει εφαρμογες για τα δημοφιλη αξεσουαρ κινητων «wearables» με τις οποιες οι πελατες της μπορουν να εχουν προσβαση στο ηλεκτρικο τους αυτοκινητο, ωστε να τσεκαρουν για παραδειγμα τη κατασταση φορτισης της μπαταριας.

 
•    Οδηγοι με smartwatches μπορουν, ριχνοντας μια ματια το ρολοϊ τους, να ελεγχουν την κατασταση φορτισης της μπαταριας του ηλεκτρικου αυτοκινητου τους, να καθοδηγουνται για να επιστρεψουν σε αυτο και να το κλειδωνουν/ξεκλειδωνουν απο αποσταση 

•    Με την εφαρμογη MyFord Mobile για smartwatch, οι ιδιοκτητες των ηλεκτρικων Ford Focus η των υβριδικων C-MAX μπορουν να ελεγχουν την αυτονομια η να εμφανιζουν στοιχεια απο το πιο προσφατο ταξιδι τους

•    Η εφαρμογη διατιθεται στα Αγγλικα, Ολλανδικα, Γαλλικα, Γερμανικα και Ισπανικα απο τα Apple App Store και Google Play, και ειναι συμβατη με Android Wear & Apple Watch smartwatches

Μπορειτε τωρα να ελεγχετε την κατασταση φορτισης της μπαταριας και να λαμβανετε οδηγιες για να επιστρεψετε στο ηλεκτρικο σας αυτοκινητο, με απιστευτη ευκολια χαρη σε μια νεα εφαρμογη για εξυπνα ρολογια.

Η εφαρμογη MyFord Mobile επιτρεπει επισης στους ιδιοκτητες των ηλεκτρικων Ford Focus Electric και των υβριδικων C-MAX Energi να κλειδωνουν και να ξεκλειδωνουν το αυτοκινητο τους απο αποσταση, να ελεγχουν την αυτονομια η να λαμβανουν σημαντικες πληροφοριες για το πιο προσφατο ταξιδι τους.

«Οι οδηγοι μπορουν με τη βοηθεια του smartwatch τους να ελεγχουν σημαντικες ενδειξεις του οχηματος, να μαθαινουν την κατασταση φορτισης της μπαταριας και την υπολοιπη αυτονομια» σχολιασε ο Bart Himschoot, μηχανικος, Connected Vehicles & Services, της Ford Ευρωπης. «Επισης δεν θα χανουν ασκοπα το χρονο τους περιμενοντας στο σταθμο φορτισης ουτε θα μπλοκαρουν τη θεση ενος αλλου ηλεκτρικου οχηματος.»


Η εφαρμογη διαθετει και λειτουργια εντοπισμου του οχηματος που καθοδηγει τον οδηγο να επιστρεψει σε αυτο, με τη βοηθεια των Google maps. Για το πιο προσφατο ταξιδι, η εφαρμογη εμφανιζει την αποδοση καυσιμου του C MAX, η την αντιστοιχη καταναλωση για το Focus Electric, καθως και την αποσταση που εχει διανυθει και τις επιδοσεις των φρενων και του οδηγικου στυλ. Επισης εμφανιζεται ενα σκορ οδηγησης, το οποιο βελτιωνεται με το αποδοτικο φρεναρισμα, τη διατηρηση μιας σταθερης ταχυτητας ταξιδιου και την ομαλη επιταχυνση. Οι οδηγοι με καλα αποτελεσματα επιβραβευονται με πρασινα φυλλα που απεικονιζονται στη οθονη του οχηματος.

Η εφαρμογη MyFord Mobile – η οποια ερχεται να συμπληρωσει το MyFord Mobile website – διατιθεται στα Αγγλικα, Ολλανδικα, Γαλλικα, Γερμανικα και Ισπανικα απο τα Apple App Store και Google Play, και ειναι συμβατη με Android Wear και Apple Watch smartwatches. Στα ρολογια με στρογγυλο καντραν, τα στρογγυλα οργανα εναρμονιζονται αισθητικα με την προσοψη. Στο ορθογωνιο Apple Watch, ο χρηστης εχει προσβαση στη λειτουργια αμεσης απεικονισης: με μια απλη κινηση-σαρωση προς τα επανω στην οθονη-διεπαφη, ενεργοποιει αμεσα την εφαρμογη.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tm4u-buPRoY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!